IRC-Galleria

Kieppuli

Kieppuli

..elämä on laiffii!..

Uusimmat blogimerkinnät

Miksi? Mikä mättää?!Torstai 03.04.2008 13:11

Olen muuttopuuhissa hiljalleen.. miehen luo käy tieni.. Näin nopeasti se tapahtuu, mutta jos tuntee sen oikeaksi ja tärkeäksi - onkos silloin muulla mitään väliä?! Miks ihmisen pitäisi venyttää rakkauden nimissä toisen luo muuttamista vain siksi että joku pitää sitä sopivampana.. "katso vielä muutama kuukausi.. muuta vasta sitten".. "varo ettei tule yllätyksiä".. miksi? Kysyn vaan..
Kukaan ei voi tietää sitä puolestani, mikä mulle on sopivampaa.. Jos rakastan miestäni, miksi sitten minun pitäisi jarruttaa yhteistä tulevaisuutta kun molemmat meistä haluaa olla toisiaan lähellä!?

Olemme tunteneet toisemme vasta parisen kuukautta.. toistemme vanhemmat ovat nähneet meidät yhdessä vain kerran.. Heille tämä tulee nopeasti, mutta tiedämme itse paremmin että sovimme toisillemme.. se on tärkeintä.. Mikään maailmassa ei saa päätäni käännettyä toisaalle. Rakkaus on ihmeellinen asia ja kaunista sekä pyhää.. Toisen läheisyys ja huomioiminen arjessakin on juhlaa.. Pienet hellittelyt ovat arjessa kaunista.

Rakastan ja tulen rakastetuksi.. olen Onnellinen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.