IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Noustaanko pettymyksestä?Sunnuntai 16.12.2007 22:53

VJS/Rovers jatkoi urheasti tänään futsal taivaltaan kohtaamalla HyPSin ja HPS/Valkoisen! Teemana oli, noustaanko parin viikon takaisesta säälittävästä 2-1 tappiosta HPS/Musraa vastaan.


VJS/Rovers-HyPS

Alku näytti lupaavalta, kun 25sek oli pelattu, Azat pyörittää jo HyPSin puolustusta mukki kahveilla, mutta ikäväksemme, siinä vaiheessa jo naksahti. 36sek pelattu, 0-1. Tästä tuli ihan MaKu peli mieleen. Porukka lopetti lähes pelaamisen sen ensimmäisen takaiskun jälkeen ajatellen: Ei kai tässä taas käy näin? Marko oli monta kertaa voimaton, parit pallot olis voinu ehkä kopata, mutta ei Markon piikkiin tätä ottelua todellakaan laiteta. Puolustajat joissain tapauksissa nousivat eivätkä laskeneet. Ainiin, peli päättyi 0-14.

Pelaaja-arviot:
Ei tästä pelistä mitään voi arvioida. Ossi ja Teemu tutkaparina saivat pari tilannetta mutta ei mitään sen enempää. Azat oli voimaton yksin pelatessaan HyPSin kovaa puolustusta vastaan.


Väli-ajalla porukka mietti syntyjä ja syviä, Ossi ja Teemu kokivat ostarilla oudon hetken kun joku vitun mummeli pidätteli heitä kassalla koska häntä oli syrjitty jotenkin. Mummon suusta kuuluivat usein sanat: "Viekää vaan mun eläke! Te viette mun eläkkeen!" Ossi tästä hermotusen sanoi mummolle: "Jos et nyt lähde, taitaa myyjä soittaa poliisit" Tässä vaiheessa tapahtui jotain niin vitun outoa, koska Mummo luuli Ossin puolustavan häntä. Mummo alkoikin huutamaan: "KYLLÄ TÄMÄ POIKA TIETÄÄ!" joka synnytti hilpeyttä Teemun ja Ossin sekä myyjien mieleen.

Myös väli-ajalla pelattiin futista pienessä kaukalossa, jossa porukka esitteli aivan upeita yksilösuorituksia. Tämä inspiroi meitä seuraavaan peliin, jonka teemaksi siten muutettiin: Pidetään hauskaa.


HPS/Valkoinen-VJS/Rovers

Valmentajat tekivät taktisen vedon ja laittoivat Teemun maaliin ja Markon kentälle.

Peli meni ihan hyvin lähes VJSn hallussa 15min, kunnes HPSn ulkomaalaisvahvistus pamauttaa kärsällä HIRVITTÄVÄN POMMIN oikeaan ylänurkkaan, 1-0. Teemu oli voimaton maalillaan. Pari minuuttia sen jälkeen, HPS painostaa, Teemu torjuu pallon eteen joka kimpoilee HPS pelaajaan jalkaan joka laittaa pienen hiljaisen vedon Jussin längistä sisään, 2-0. Tässä vaiheessa pettymys oli suuri, enää n. 8 min jäljellä ja VJS oli hallinnut peliä. 22min pelattu ja VJS pääsee kahdella veskari vastaan tilanteeseen, jonka Ari ja Timsku(??) ryssivät, mutta vaihdosta tullut Teemu Lu, juoksee tilanteeseen, kiittää ja kuittaa, 2-1. Enää neljä minuuttia peliaikaa, tasoitusta haetaan niin vimmatusti, joka pakottaa Azatinkin kokeilemaan pakin paikalta yksilö taitojansa. Tässä pelissä tuli jo yksi maali siten että puolustaja nousi liikaa. Azat kuitenkin näyttää, jos sinulla on taitoa, voit nousta vaikka kuinka korkealle haluat. Azat ohittaa yhden, kaksi ja kolme miestä ja sijoittaa vastuttamattomasti tilanteeksi 2-2! Koko VJS leiri oli aivan haltioissaan, todella upea yksilö suoritus Azatilta. VJS haki jopa vielä voittoa kun 2min oli enää kellossa jäljellä mutta tällä kertaa tyydyttiin 2-2 tasapeliin. Todella upea nousu joukkueelta 2-0 tappioasemassa.

Tilastotiedot:
1-0 HPS
2-0 HPS
2-1 Teemu Lu (Ari)
2-2 Azat (Jaakko)

Päivän leijonat:
Koko joukkue varsinkin toisessa pelissä.

Pelaaja-arviot (Toisesta pelistä):

Azat näytti nyt sitä taitoa millä se on vähän jopa leijunut, todella tärkeä maali 9½

Ossi teki varmaa jälkeä hyökkäyksessä ja anto pari hyvää syöttöä, 9

Jaakko oli järkyttävän hyvä puolustaja, oli Teemun torjumis apuna 9+

Make pääsi pari kertaa läpi mutta vähän oli jäätymisen makua ilmassa, mutta hyvin se Make pelasi kokonaisuutena kärjessä 8½

Teemu Lu teki tärkeän kavennusmaalin josta joukkue sai virtaa, kunhan muistaa laskea kun nousee hyökkäyksiin. 8+

Timsku pelasi ihan hyvin kärjessä, hyvää voimakasta karvauspeliä Timskulta joka johti monta kertaa VJSn hyökkäyksiin 8+

Marko pelasi myös upeasti puolustajana Jaakon kanssa alussa ja teki sitä likaista työtä mitä pakin pitääkin tehdä 8½

Ari oli kärjessä ehkä vähän vaisu, mutta kyllä Ari pari kertaa syötti hienoja Azatille sekä teki hyvää karvaustyötä painostaessaan HPSn pelaajia. 8-

Jussi "Mä joudun aina tähän huonompaan kategoriaan" Saarela pelasi mielestäni tänään paremmin kuin koskaan futsalissa, Jussi pelasi puolustajaa hyvin eikä päästänyt usein vastustajaa ampumaan 8-


Pakko myös ottaa huomioon tuomari peli. Taisi nuorella seepralla paska valahtaa housuun tai muuten vaan kadotti pillinsä, koska ei viheltänyt yhtään HPS pelaajan repimistä. Tästä Jaakko riemastui ja otti kahdella kädellä HPS pelaajan pelipaidasta joka johti tuomarin mukaan virheeseen. Jaakko vähän mutisi tilanteen jälkeen "Ai nyt se sitte vihels". Mutta jos kukaan HPS/Valkoisen pelaajista nyt lukee tätä, seuraavalla kerralla kun nähdään, voi sitä pelipaitaa kauniistikkin pyytää ((=


19.1 seuraavat pelit, vastaan astuu Kiffen sekä HPS/Vihreä!P.S. Jussin käsivirhe oli myös kultaa <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.