IRC-Galleria

Kyllikki antoi ja otti.Maanantai 15.12.2008 00:35

Päivä alkaa ikävissä merkeissä liikkeelle kun aamulla Olavi peruu kuumeen takia ottelun ja melkein heti perään Pepe lähettää samasta asiasta viestiä. Tähän kun vielä lisätään Ville Virtasen poissaolo, oli soppa valmis eikä VGSllä ollut vaihtomiehiä. Managerin ominaisuudessa soittelin varmaan puol vantaata läpi, eikä kukaan päässyt tulemaan. Jonne pelasti kutsuessaan kaverinsa Jessen pelaamaan joten saatiin Jonne istumaan penkillä Smaukan, Henkan ja valmentaja/huoltaja Miran viereen. Miran läsnäolo oli erittäin tärkeä koko joukkueelle (=

Kokoonpano: Teemu/MV
Pakit: Jesse/VP, Sami/KP, Tuulio/OP
Keskikenttä: Tomi/AKK, Make/VL, Jake/OL, Krisse/YKK
Kärjessä: Juha/H(omo)

Vaihdossa Jonne joka vaihtui sitten kärkeen aina kun se alko vikisemään.

1. Puoliaika:

VGS pyöritti palloa mielin määrin, uudistunut 3-4-1 taktiikka toimi, koska laidoista pystyttiin nyt pelaamaan palloa eteenpäin muutenkin kuin juoksemalla ja kikkaamalla. Näytön tästä antoivat pari kertaa Tuulio ja Jake, kun Tuulio lähtee nousuun, syöttää Jakelle joka antaa seinän takaisin juoksuun Tuuliolle josta Ville olisi voinut jo vetää mutta tapansa mukaan, "puikko" Tuulion oli vielä pari kikkaa tehtävä, jonka jälkeen tulikin jo kiire alakertaan. Debyyttinsä tehnyt Jesse pelasi myös hyvin vasenta pakkia. Jessen vasen jalkaisuus auttoi myös asiaa josta mies pääsi kivasti rajaa pitkin laittamaan syöttöjä Makelle. Pallo pyöri oivasti kunnes noin 8.minuutilla Kyllikki iski VGSn rankasta virheestä. Harhasyöttö, pallonmenetys nurkassa ja vastustajan syöttö keskelle, sekä hirveä hevosenpotku olivat ainekset Kyllikin 1-0 johtomaaliin. Ja se tuli muuten oikeasti salama kirkkaalta taivaalta. Krisse kokeili kerran noin 25metristä kovan laaka pyssyn jonka maalivahti sylki vain vähän eteensä. Make ei aivan tähän palloon kerennyt. Jonnen kikkailut, kyllä se oikeasti kikkaili, tuottivat melkein tulosta kuudentoista rajalla. Jonne vaan teki kaksi kikkaa liikaa, koska kunnon vetopaikka oli jo aikasemmin, mutta Jonne päätti tällä kertaa näin, huonosta asennosta huono veto oli helppo Kyllikki-maalivahdille. Enempää ei kunnon tilanteita VGS saa, Kyllikki meinasi päästä rokottamaan Teemun huonosta purusta, mutta Teemu tämän itse paikkasi liukumisellansa. Vasempana linkkinä pelannut Make pääsi myös kerran vasempaan nurkkaan ja odotettiin jo keskitystä. Ongelmana vaan se että Make ei ole vasen jalkainen ja peippailut loppuivat lyhyeen ja vetoa ei koskaan tullut. Kyllikki siis johti ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-0.

Tauolla painotettiin että peli on meidän hallussa, ja Tomi sanoi myös että ei tartte olla siellä maaliviivalla jotta voi vetää. Ja tämähän on aivan totta.

2.Puoliaika:

Puoliaika alkoi melkoisella räiskimisellä eikä oikein päästy omalta puolelta pois. Tässä vaiheessa tiedoksi: Kukaan vastustajajoukkue ei ole koskaan hyväksynyt Tomin pelityyliä, vaikka se on täysin oikea, vaikkakin kova. Tomia kopistellaan omalla kuudentoista rajalla, josta mies ehkä sai vähän adrenaliinia päälle. Minuutti tämän jälkeen, Kyllikki kapteeni etsii itseään Myntinsyrjän rakenteista. Tästähän alkoi vasta kunnon show. Hieman meitä vanhemmat miehet eivät oikein enää kestäneet Tomin pelityyliä, mutta kun kukaan ei oikeasti saa Tomia maahan, olivat kostojen pahimpina uhreina Make sekä Tuulio. Heti kun Kyllikki kapteeni löytää itsensä ja kerää kamppeensa rakenteista, menee tämä potkaisemaan Makea nilkoille (tais osuu palloonkin vahingossa). Tuuliota tullaan rajusti polvella polveen ilman mitää yritystä palloon. Tuomari antaa tästä seivästämisestä pelkän keltaisen kortin, vaikka punainenkaan ei olisi ollut yhtään mikään vääryys. Myös Juha repäistään Kyllikki nurkassa maahan hieman käsiä käyttäen. Naurettavaa touhua Kyllikiltä, mutta onneksi omat pelaajat pysyivät tyyninä ja antoivat ikämiesten mussuttaa. Eniten toisella puoliajalla vitutti Make, joka ei pysynyt laidassa, vaan tuli keskelle pelaamaan joka antoi Kyllikille mahdollisuuden pelata vasemmasta laidasta itsensä läpi. Noh, Make saa seuraavassa lauseessa anteeksi. Pallo pyöri Kyllikki päässä, Jonne ja Krisse ovat hääräämässä kahden Kyllikki pelaajan kanssa ja yhtäkkiä pallo pomppaa keskellä olleelle Makelle, joka upeasti nostaa pallon maaliin, niukasti Kyllikki maalivahdin yli ! VGS oli tullut jo toisessa pelissä peräkkäin takaa-ajosta tasoihin, joka kertoo asenteesta. Loppu on aika pitkälti vaan pelailua, Kyllikki pelaajat jatkoivat mussuttelua ja uhkailivat kuulema jopa Makea. Pitäähän sitä nyt pienempää kiusata kun Tomia ei saa maahan edes puskutraktorilla. Kuitenkin, peli päättyi 1-1 ja taas tasuri VGSlle.


LOHKOTILANNE:

FCK 2 3 2 0 1 8 - 6 6
F.C. Kasiysi Chelsea 3 2 0 1 16 - 7 6
VGS 3 1 2 0 9 - 4 5
FC Kyllikki 3 1 1 1 6 - 8 4
KoPa 3 1 0 2 4 - 10 3
HC Manalan Dynamo 3 0 1 2 7 - 15 1

Kopa yllätti FCKn 0-2. Kasiysi murskasi Manalan Dynamon 8-3. VGS ainoa joukkue joka ei ole hävinnyt peliäkään. Jonka lisäksi vielä vähiten maaleja päästänyt joukkue.

Maalipörssi:
2maalia Virtanen, Krisse, Make.
1maali Tomi, Juha, Jonne

TOP 3:
1. Tomi ***
2. Sami **
3. Make *

FLOP 3:
Ei varsinaisia floppeja, Krissen flunssa verotti miestä, Jake pelasi 40min mutta oli näkymätön, Teemulla oikeastaan vain yksi veto päin maalia ja sekin sisään.

24.1.2009 klo 16.20 FCK 2 vastassa, olisiko 2009 onnen vuosi VGSlle?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.