IRC-Galleria

VGSn talvisarja reissu alkoi!Maanantai 27.10.2008 02:23

VGS aloitti talvisarjansa sunnuntaina Myntinsyrjän tekonurmi hallissa, vastassa oli 4.divari joukkue KoPa (Kokemäen pallo/Kotajärven pallo). VGS kokoonpano oli erittäin kova, ehkä paras joukkue saatiin kasaan juuri tätä ehkä vaikeinta ottelua vastaan koskaan. Teemu, Tuulion Ville, Sami B., Virtasen Ville, Tomi, Krisse, Make, Jake, Juha, Olavi, Jonne oli kokoonpano, vaihdossa aloittivat Jake ja Juha.

VGS-KoPa

KoPa antoi heti aluksi tasoitusta sillä, että he eivät saaneet kahdeksaa miestä kentälle, vaan kentälle juoksi kuusi enemmän tai vähemmän vanhempaa mieshenkilöä. Tämä jo oikeastaan määräsi ottelun tahdin, KoPa ei oikein halunnut pysyä Gentlemanssien perässä, vaan VGSn kone hyrräsi kovaa ja korkealta. Jo parin minuutin kohdalla, Olavi laukoo KoPa veskaria päin, joista pallo kimpoilee keskelle aivan vapaana olleelle Jonnelle, joka vasurilla laukoo päin KoPa maalivahtia. Tomi kokeili kaukaa pari kertaa, kunnes kuparinen rikkoutui. Olavi saa pallon, vie KoPan pakit pois keskeltä ja syöttää keskellä vapaana olleelle Krisselle, jolla on helppo työ sijoittaa pallo maaliin, 1-0, VGS-ikoni Krisse oikeutetusti maalin tekijänä.

Maalin jälkeen VGS ehkä vähän rauhotteli peliä, paitsi VGSn yksi pelaaja, Tomi. Tomi puursi kuin pieni eläin keskikentällä ja auttoi puolustusta koko kropalla. Tomi pääsikin kruunaamaan työn tekonsa Olavin syötöstä, kova veto etunurkasta oli liikaa KoPan maalivahdille ja peli oli 2-0, keskikenttä miehet maalintekijöinä. VGSlle oli paikkansa, Jonne pääsi yrittämään pari kertaa vielä ennen taukoa, mutta ilman tulosta. Myös Make kokeili vetoaan oikeasta nurkasta, vetojen viuhuen niukasti ja vähän reippaammin ohi. Taukotulos siis 2-0 Vantaan Gentlemansseille.

Tauolla tehtiin pari vaihtoa, Juha tuli Jonnen tilalle kärkeen ja Jake tuli Maken tilalle oikeaan laitaan.

KoPa pääsi pikkuhiljaa peliin mukaan, toiselle puoliajalle he saivat jo seitsemän pelaajaa kentälle. Peliä määräsi kuitenkin VGS, keskikentän ahertaessa palloa joukkueelle. Tuhlaajapoikana kunnostautui tänään Juha, joka ei oikein saanut mistään paikasta palloa maaliin. Ensiksi pallo karkeasti oikealta ohi, sitten vasemmalta. Kolmas kerta toden sanoi, Juha veti maalivahtia päin, mutta marjat oli keräämässä Krisse, joka teki jo toisen maalinsa tänään, peli siis 3-0.

VGS mylläsi, mutta KoPakin alkoi saamaan tilaisuuksia. KoPan pelaajien vedot vain jäivät vähiin, pelaajien hakiessa liian hyvää paikkaa vetää. Mutta kun KoPan pelaajat lähtivät nousuun, jäi VGS kärjille vähän enemmän aikaa tehdä työnsä. 4-0 maali tapahtui taas Olavin syötöstä, maalintekijänä kunnostautui Ville Virtanen. Ville sai aikaa hakea vetopaikkaansa ja kun veto lähti, se oli tarkka ja tulinen.

Tässä vaiheessa Tomi joutui jättämään kentän, hänen kenkänsä rikkouduttua. Ville V. laitettiin keskikentälle ja Make tuli vaihdosta vasempaan laitaan. Ja heti kun Tomi lähti vaihtoon, KoPa iski. Ville Tuulion repiessä hieman paidasta, KoPa sai vaparin kuudentoista rajalta. Siirto viereen ja eläimellinen ulkosyrjäsisäkierre vasempaan ylänurkkaan, Teemun katsoessa vierestä, peli oli 4-1 ja KoPa oli mukana peleissä.

Mutta VGS heräsi taas vähän tämän jälkeen, Make pääsee laidasta läpi ja iskee 5-1 maalin, tuuletuksesta huomasi maalin olevan iso maali Makelle, VGS paidassa Makella ei vielä onnistumisia liikaa ole. Ottelun upein maali oli vielä Ville Virtasen maali noin puolesta kentästä. Sairas sisäkierre noin 35metristä oli liikaa KoPa maalivahdille ja peli oli 6-1. Maalin jälkeen pelailtiin oikeastaan, vaikka molemmat joukkueet saivat vielä tilaisuutensa. Olavi pääsi yksinläpi, mutta jäi odottamaan Jonnea jotta Jonne pääsisi iskemään maalin pitkästä aikaa. Noh, Jonne ei iskenyt ja Olavin neljäs syöttö oli toiveunta. VGS oli kuitenkin taistellut hyvän ottelun ja peli päättyi 6-1.

KoPa oli yllättävän vaisu, nelosdivari joukkueeksi heikko esitys vaikka joukkue pelasikin vajaalla. Joukkue ei ollut huono, mutta VGS sai kitkettyä KoPan läpisyötöt kiinni ja hyvä purkuja tarjosikin topparipari Ville T. ja Sami. Laitalinkit Ville V., Make ja Jake tekivät työtä niinkuin halusinkin. Tulivat alas tarvittaessa ja olivat hyökkäyksissä hyvin mukana. Laidoista Jaakko tarjoili pari hyvää keskitystä maalille. Keskikenttä niinkuin meidän joukkueessa oli taas aivan kultaa, Krissen pelinlukutaito ja Tomin ahkera työ olivat liikaa KoPalle. Tomi taisteli kuin viimeistä päivää, Krissen tehdessä pitkästä aikaa maaleja. Heikko osa peliä oli tälläkin kertaa hyökkäys. Olavi tosin syötti kolme maalia, mutta Jonne ja Juha tuhlasivat taas vähän liikaa paikkoja. Ehkä sitten ensi pelissä.

TOP 3 pelaajat pelistä:
1.Tomi ***
2.Krisse **
3.Ville V. *

2x20min on aivan liian vähän peliaikaa meidän joukkueelle. Oikean linkin paikasta voin heittää vaikka kolikkoa, Jake ja Make ovat suhtkoht tasaisia pelaajia, ja sitten kun pitäisi peliaikaa jakaa tasan, saa kumpikin liian vähän peliaikaa. Pitäisikö sitten vaan tylysti istuttaa toista penkillä kun toinen pelaa koko pelin ? Ollaan tyytyväisi peliaikaan mitä saadaan, niin ei sitten tarvitse alkaa narskuttaa hampaitaan kun joutuu istumaan koko pelin penkillä. Tosin, Make teki maalin, Jake ei, joten Make alottaa ens pelin myös ;)


Lohkotilanne:
(Ottelut, voitot, tasurit, tappiot, tehdyt maalit-päästetyt maalit, pisteet)

VGS 1 1 0 0 6-1 3
F.C. Kasiysi Chelsea 1 1 0 0 6-1 3
FCK/2 1 1 0 0 5-2 3
HC Manalan Dynamo 1 0 0 1 2-5 0
FC Kyllikki 1 0 0 1 1-6 0
KoPa 1 0 0 1 1-6 0

Maalipörssi:

1.Krisse 2maalia
2.Ville V. 2maalia
3.Make 1maali
4.Tomi 1maali

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.