IRC-Galleria

Mannet lähtee ties minneMaanantai 23.02.2009 00:21

Myntinsyrjässä hyisessä illassa kohtasivat lohkokärki Kasiysi/Chelsea ja huima joukkue VGS. Lohkonkärkitaisto oli kyseessä ja tasuri riittäisi molemmille finaalipaikan varmistamiseen, vaan kuinkas ottelussa sitten kävikään......

Kokoonpano tänään:
Teemu MV
Pakkilinja: Virtanen, Tuulio/Brofelt Jr., Jake
Keskikenttä: Kainulanen, Tomi, Krisse, Azat/Jonne
Kärjessä: Make/Juha


Ottelu on heti alusta lähtien sähäkkä kuin pieni pyörremyrsky, molempien joukkueiden pelaajat olivat nopeita ja vikkeliä eikä tekniikkaakaan hirveästi puuttunut. Oikeaan laitaan laitettu Krisse pelasi pari kertaa hyvin ylemmän keskikenttämiehen Azatin kanssa yhteen ja tulos oli yleensä vetopaikka. Vedot eivät tänään vain osuneet oikein kohdalleen. Kokeilijoina toimi Tomi, Krisse, Juha ja Kainulaisen Sami. Noin 10min pelin jälkeen, pallo kimmahtaa Samille vasempaan laitaan josta mies lähtee juoksemaan ja haastaa vastustajat puolustajat. Sami kahvittaa puolustajan kahdesti ja jumalainen veto etuylänurkkaan on totta ! 1-0 ja Samin eleetön tuuletus on totta.

Tämän jälkeen Kasiysi alkaa vähän painostamaan ja kerran pojat pääsivät kokeilemaan maalin sisäpuolella ollutta pyörää josta pallo kimposi takaisin kentälle, No Goal vaikka kuinka kasiysi pojat huutelivat, tuomari oli tehnyt oikean päätöksen. Teemu pääsi pari kertaa yllättämään torjunnoillansa kunnes Kasiysin liukas kärki laittoi pallon varmasti maaliin, 1-1 ja puoliaika loppui samantien.

Toinen puoliaika oli aivan VGS showta, Azat ylempänä keskikenttämiehenä totteli Teemun käskyjä ja tuli hakemaan palloa parhaimmillaan oman boksin rajalta. Azatin kovan työnteon ansiosta VGS sai maalipaikkoja, mutta kun ei maistu enää nii ei maistu. Kasiysi pelasi todella pitkää palloa VGSn maalille ja näistä meinasi joskus tulla melkein maalipaikkoja, onneksi VGS puolustuslinja, Virtanen-Brofelt Jr-Tuulio sekä isompi Brofelt Tomi hoitivat paikat hyvin pois Kasiysiltä. Kasiysin pelaajat alkoivat vähän kuumentua kun vuotta vanhemmat pojat eivät enää edes pärjännyt fysiikassa meille, kyllä se on kova isku virtuaalikikkelille =( Tomi lähti nousuun oikeaa laitaa pitkin, Kasiysin pelaaja jää jälkeen, ottaa niskalenkin Tomista, mutta löytää kuitenkin itsensä siitä maasta sitten makaamasta. Tuomari antoi pelin jatkua koko ajan, erittäin fyysinen peli oli siis sallittua. Kasiysin pelaajat löysivät itseään koko ajan maasta puolustuslinjamme edestä, voi niitä raukkoja. Mutta sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta, Kasiysin pelaajan veto, Teemu torjuu eteensä, riparissa kasiysi pelaaja, pallo 2cm Sami Brofeltin pään yli ja 7cm yläriman ali. Peli oli 2-1 ja peliaikaa 2min, unelma finaalista oli murskattu......

Peli päättyi 2-1, mutta VGSn mahdollinen finaalipaikka oli kuitenkin vielä auki, kun FCK/2 ja FC Kyllikki pelasivat vastakkain ottelumme jälkeen. Ottelusta riittäisi Kyllikin voitto, tai tasuri. Itse jouduin lähtemään siitä ottelusta vähän aikasemmin, Kyllikin pyöritystä se siihe mennessä oli aika pitkälti. Pyysin vaksia soittamaan ottelun tuloksen ja vaksi riemastutti soitollansa, ottelu oli päättynyt 1-1 !


Kasiysi-VGS uusinta tapahtuu 12.4 Myntinsyrjän hallissa kun finaali pelataan klo 21.20. Ja se peli muuten menee sitten rumaks. Tulkaa kaikki kannustamaan VGS historialliseen ensimmäiseen kunnon turnausvoittoon !


P.S. Mira <3

S.P. Mira <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.