IRC-Galleria

Kikkis

Kikkis

suunnitteli tämän vuoden olevan paras vuosi sitten koskaan! :)

Simerock 2007Tiistai 10.07.2007 23:20

Olipa mahtavat festarit :)

En ole koskaan ennen ajatellut kuinka mahtavaa on nähdä "artistin" näkökulmasta yleisöä keikalla. Se että minkä mahtavan tunteen uniklubi ja pmmp loivat yleisöön meinasivat tuoda tipan linssiin.. Vaikka minähän en koskaan itke! :)

Mutta jotenkin se että kaikki olivat mukana juuri noiden kahden bändin keikalla on ehkä paras muisto koskaan! Näe kuinka kaikki nauttivat esityksestä ja laulavat mukana ja itsekkin jotenkin muistaa biisien sanat yms, oli aivan loistavaa yhteensattumaa ja toivat sellaisen haikean olon fiiliksen.. Aivan sanoin kuvaamattoman kaunista! :)

Huonojakin puolia löytyi kyllä, lauantai iltana joku pölli/otti talteen mun ja työkaverin reput apulannan keikan jälkeen kun aluetta alettiin tyhjentämään. Onneksi Rovaniemen Poliisilaitokselta soitettiin tänään ja sanottiin että reppuni on löydetty kaikki kamat sisältäen. Eli lähinnä lompakko yms.. :)

Kiitokset kaikille työkavereille joiden kanssa oli ainakin hauskaa tehdä töitä ja toivottavasti näen heitä vielä jollain toisilla työkeikoilla myös.. :)

Yleisölle kanssa kiitokset ainakin mulla oli hauskaa toivottavasti teilläkin.. :) Toki olisi mukavaa jos jostain löytyy viel jotain hyviä kuvia jossa olisin mahdollisesti jonkun esiintyjän kanssa tai yksin.. :) Tiedän että niitä kuvia on, pitäisi vain löytää jostain.. :)

Ja erikoismaininta ruuan tekijälle joka loihti sapuskoista kuin sapuskoista taivaallisen herkullista.. :) Tuossa tokasinkin työkavereille jossain vaiheessa että tään kokin kanssa vois mennä vaikka naimisiin, mikäli olisi naispuolinen.. ;)

-Kari :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.