IRC-Galleria

Kikkis

Kikkis

suunnitteli tämän vuoden olevan paras vuosi sitten koskaan! :)

Noniin... :)Perjantai 21.09.2007 16:38

Hei vaan kaikki mahdolliset tätäkin sivua tuijottavat.. xD

Koko kesän olin odottanut että saan oman netin vihdoin kämpille kun koulu alkaa.. Vihdoin sain ja samana iltana meni sitten pöytäkone rikki..

Joku 20 minsaa kestää windowssin käynnistyminen.. Meni sitten eilen koko päivä muistitikulla kaiken tarpeellisen siirtämiseen että voin asentaa koneen uudelleen.. Voitte kuvitella sitä että 1gb:n muistitikulla siirretään kaikki tarpeellinen, muutama tuhat kuvaa/videota + muita tärkeitä taltiointeja.. :) Mutta oli sen arvoista.. :) Niin tosiaan tais olla vikana kovalevyn rikkoituminen, en kovin viel kerinnyt sen asian kanssa kikkailla, mutta se ainakin näytti varmimmalla vaihtoehdolta.. Mutta kyl se tästä selviää.

Kyllä sitä jälleen alkaa miettimään sitä varmuuskopioinnin mahdollisuutta.. Meinasi mennä historiaa aika paljon hukkaan.. Mutta tulihan siitä ainakin useita loistavia muistoja mieleen kun niitä kuvia selailin.. xD Voi niitä turon + mun poekamies boxi aikaa oulussa, luulajan vaihtovuosi yms.. xD Idolin + muiden sankareiden kännisekoilut mm. allekirjoittaneen.. Unohtuneet videot, missä itsekkin puhun kameralla ja kävelen yhteen suuntaan katua ja tulen kadun ylitse ja lähden kadun toista puolta sitten tulosuuntaan.. Siis ei hyvää päivää.. xD
Saisin varmaan jo usean elämän kerran kirjoitettua omista toilailluistani.. Se varmaan olisi vallan mielenkiintoista luettavaakin ainakin osalle porukasta.. Kun vain muisti pelaisi, pitää varmaan ostaa uus digitaalikamera, niin onnistuu uudet taltioinnit.. >:)

Ehkä jätänkin sen ajatuksen pohdintaan, että yllätän kaikki omat kaverini vielä joku kaunis päivä.. Mutta mihinpä ne ois mun seurassa tottuneet.. :) Again life is just oppurtunity for some greater good.. :)

Mutta vallan hauskaa syksyn jatkoa, lähden viel huitoon tuolla kirveellä noita halkoja, kun ei patoa päästy hakkaan tänään.. :) Jos että ymmärrä viimeistä lausetta.. Aina toimii KVG tai KVW.. xD Be the spirit of Kikkis the light of your live, no joo menipä taas.. xD


-Kikkis :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.