IRC-Galleria

Killroy

Killroy

Gaudeamus igitur, iuvenes dum sumus!

No voi yhren kerran taas...Keskiviikko 25.06.2008 00:41

Kolme pelottavaa seikkaa naisessa:1) tuottavat maitoa syömättä ruohoa.2) Vuotavat verta viikon kuolematta.3) Saavat miehen tulemaan kutsumatta.


Tiesitkö, sinkkunainen on kuin lämmin wc-istuin.Molemmat tuntuvat hyvältä mutta pitää miettiä että kuka oli siellä ennen sinua.


Mikä on nunnaluostarin pahin painajainen?Se, että porkkana tarjoillaan raasteena.


Vanha huora pitkästyi vanhainkodissa.Niinpä hän huusi ukoille: joka arvaa mitä on nyrkissä, saa varvin.- Norsu, joku huusi.- Meni niin lähelle että olkoon.


Milloin avioliiton viehätys on hävinnyt? Silloin, kun vaimon yrittäessä vietellä miehensä riisuutumalla TV:nedessä, mies sanoo: "Lajittele pyykit muualla.


" Lestadiolais-mieheltä kysyttiin, mitkä ovat hänen kaksi rakkainta asiaa. Virsikirja ja vittu, mutta kummankin ovat lapset repineet.


Turkulaistyttö puristi tamperelaismiehen kättä ja totesi: Kauhia kui isoo käsii ja mulku o ni piän.Mies: Säähän osaat lukea kädestä.


Neekeri oli tilannut hienoon hotelliin itselleen huoran.Huora kieltäytyi kortsuttomasta seksistä, joten nekru kysyi, mistä niitä kortsuja saa. Huora vastasi, että aulassa on automaatti. Nekrun palatessa aulasta huora huomasi ihmetyksekseen tämän kietovan kullinsa ympärille filmirullaa ja kysyi: "Mitä helvettiä sinä teet?""Aulassa oli kolme automaattia. Yhdessä luki Sultan for gentlemen,Tampax for ladies ja kolmannessa Kodak for colors!"


Nainen: -sepaluksesi on auki!Mies: -kurkistaako se uljas myyntitykki sieltä? Nainen: -ei, mutta joku veltto varastomies nojailee kahteen jauhosäkkiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.