IRC-Galleria

Klamytisti

Klamytisti

Diplomaattinen tylyttäjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Tämän kirjoitti taneli.

Istuin rauhallisesti vanhempieni luona leppäviidassa kunnes puhelin soi, topihan se siellä soittelee ja kyselee olisko bisseä, no kauppaan ostamaan tålvari ja nappaamaan faijalta keissi A Le Coqia, virolaista laatu olutta.
Hetken kuluttua kaartaa auto viereiselle parkkikselle, kuskina selvinpäin hengaileva Anssi sekä pelkääjän paikalla vitun kännissä oleva Topi.
Topin luo päästyämme alkaa bissen juonti, samalla huomaan että paikalla Topin serkku Sami.
Anssi lähtikin tästä kotiinsa hengailemaan ja me jäätiin Topin ja Samin kanssa dokaamaan. Siinähän sitä bissee meni. Topi ja Sami otti "muutaman" kerran yhteen, ne flaidas yhessä sängyn vieressä, tietokoneen pääl, sängyl, eteises, keittiös,ulkona,keskellä lattiaa, telkkarin päällä, kaapissa...
Kun bisset alko loppuu ni kävin hakee himasta Pina Coladaa, pitkän ja hikisen matkan jälkeen onnistuin löytämään itteni neljän shottilasin ja pina colada pullon kanssa Topilta. Alettiin sitten kiskomaan Pina Coladaa, se oli iha vitun hyvää, sen kyllä huomaski. Rupes vituttaa kun Topi kiskas mun viimesen shotin kädestä ja vetäs sen naamaansa, sen jälkeen se otti mun viimesen bissen ja kiskas sen naamaansa. No ei siinä mitään, Topi ja Sami voimisteli hiukan eri asennoissa sekä erilaisissa paikoissa (lue edellinen viittaus flaidaukseen).Topi oli aika liekeissä jossain vaiheessa uhkaili samia keittiöveitsel (sellasel mikä muistuttaa iha Arskan omenveistä 'noin 23cm pitkä') mutta se päättyi räkätykseen kun Topi huomasi tehneensä aika tempun..heitti veitsen olan yli taakse ja se jäi pystyyn..siitä sitten jatkettiin iloisinmielin röökille ulos... Topi ja Sami sekä mä oltiin iha vitun kännis...
Täytyy mainita myös et Topin kämppä oli aika sekaisin ja vaikutti siltä että Topi ja Sami vetäs huiviinsa päivän aikana yli 40pulloa bisseä /per lärvi. Ilta oli ikimuistoinen kaikkien kannalta paha vaan kun kukaan ei muista enää pätkääkään..ainakaan pina colada osan jälkeen.. Illan eniten sanotut virkkeet "vittu,en ollu mää,kauas on pitkä matka,kohta tulee,sä et kyl sammu nyt,tuus tänne,vittu mää tapan sut,no huhhuh)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.