IRC-Galleria

I feel like complainin'Perjantai 20.01.2006 19:24

Suomen talvi on ihana. Sen jälkeen kun ollaan monta kuukautta nautittu upeista loskakeleistä pamahtaa 20 asteen pakkaset. Autot jäätyy kiinni eikä edes lenkille voi mennä. Ja kevääseen on vielä päälle kaksi kuukautta. On varmaan pakko lähteä ulkomaille opiskelemaan..

Julkinen liikenne tarvitsisi myös viilausta. Miksei yöllä voi kulkea busseja? No, kai taksikuskienkin on rahaa saatava, mutta luulisi että yövuorot olisivat bussifirmoille kannattavia, pitäähän kaikkien päästä baarista kotiin ja mielellään halvalla.

Tästä päästäänkin yksityisautoiluun. Kuka on keksinyt kalliit autovakuutukset ja bensaverot? Nykyisellään tarvitsee vähintään keskipalkkaisen työn, että voi edes haaveilla auton hankinnasta.
Tai no, voihan työtönkin auton hommata, mutta siinä ei sitten paljoa enää ostella ruokaa, vaatteita tai huvipalveluja.

Ja elokuvateattereista: Onko liikaa pyydetty, että sijoiteltaisiin penkit niin, että niiltä näkeekin jotain? Salista riippuen pari-kolme alinta riviä ovat täysin soveltumattomia leffan seuraamiseen.
Mikä ihmeen pakko on laittaa penkkejä niin lähelle kangasta, kun kukaan ei kuitenkaan näe elokuvaa niiltä ainakaan ilman niskavammoja.

Olikohan vielä jotain muuta.. no, jos oli, niin pääsi unohtumaan. Jee, on kivaa valittaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.