IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 21.02.2006 23:50

Mjuu.. taas voisin tähänkin kirjoittaa. Miksi mahdan ylipäänsä kirjoitella blogia ja vielä tällaiseen paikkaan? Kai minä saan tällaisesta henkisestä itsensäpaljastamisesta sitten jotain kiksejä. No, toivottavasti ainakin tyydytän ihmisten tirkistelynhalua. Kukahan tätä oikein mahtaa lukea? Antakaa kuulua itsestänne! (Osa lukijoista on kyllä jo jäänyt kiinni)

Mutta asiaan: Penkkarit oli(vat) oikein kivat, mutta eipä tässä nyt liene tarvetta pitkiin rekanlava- ja biletyskertomuksiin. Karkkeja oli hauska heitellä ja Vaakunassa oli jatkot sitten illalla. Sitä ennen käytiin kyllä Rattiksessa kuuntelemassa vähän Weather Reportia Palmgrenlaisten soittamana. Hyvää oli!

Hiihto/lukuloman alku nyt onkin sitten mennyt lorviessa ja vähän muissakin puuhissa. Eilen pulkkailin ja tänään kävelin keskustasta Harmaalinnaan. Ilmatkin ovat juuri sopivat niin eipä sitä oikein muuta viitsisi tehdä kuin olla ulkona. Kisoja nyt on tietysti edelleenkin pakko seurata, huomisenkin ohjelma menee täysin niiden ehdoilla (sairasta). Suomen menestys nyt taas on mitä on, mutta lätkässä ja curlingissa sentään on venytty. Uusis omistaa!

Lisätkää muuten tekstiin hymiöitä mielenne mukaan, minä olen lakossa ainakin tämän viikon. Ennenkin on aivan mainiosti osattu kommunikoida ilman niitä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.