IRC-Galleria

MIKSI SARI vol. 1Tiistai 13.03.2007 00:58

Mielestäni Sarissa yhdistyy nykyaikainen avoimuus ja tarmokkuus sekä perinteitä kunnioittava rehellisyys. Sari ymmärtää asioiden eri näkökulmat ja osaa tehdä päätöksiä niin että huonoistakin vaihtoehdoista parhain tulee valituksi.
Juha Liedes, toiminnanjohtaja, Lasten Liikunnan Tuki ry


Sari on aikaansaavin ja energisin ihminen, jonka olen ikinä tuntenut. Sari välittää ja haluaa vaikuttaa asioihin, oikeasti. Täydellinen paketti!
Marika Kakko, markkinointiassistentti, Lahden Pelicans Oy


Ilmasto lämpenee ja kestävä kehitys on tulevaisuuden edellytys. Sari Rautio on tuntemistani kokoomuslaisista ehdokkaista eniten huolissaan ympäristömme tilasta. Hän on itse aktiivinen joukkoliikenteen käyttäjä ja puolestapuhuja. Tarvitsemme tulevaisuudessa järkeviä energiavalintoja ja ekologisia tapoja liikkua. Sari tulee turvaamaan näitä järkivalintoja eduskunnassa.
Tapio Vekka, linja-autoyrittäjä, Hämeenlinna


Sarin kohdalla kysymykseen "Miksi Sari?" on helppo vastata! Humaani, aikaansaava, vastuuntuntoinen sekä oikeudenmukainen nainen, joka elää todeksi arvoja joista myös puhuu...
Haija ja Ossi Piitulainen


Sari näkee asiat "ihmisten silmin". Hänen kokonaisvaltainen ymmärtäminen Seudullisessa vammaisneuvottelukunnassa on ollut tärkeää. Uskon, että Sari kykenee omaksumaan myös meidän vammaisten näkökulman. Ja jos hän ei jotain asiaa tiedä, niin hän on valmis ottamaan selvää!
Pia-Nina Vekka, puheenjohtaja, Seudullinen vammaisneuvottelukunta, Hämeenlinna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.