IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

MINUN ELOKUVANI -ELOKUVA- JA KOULUTUSTAPAHTUMA

26.-27.9.2009, Vernissa, Vantaa

Lähetä oma tai oppilaittesi elokuva 12.6.2009 mennessä Minun elokuvani -tapahtumaan, joka on suunnattu sekä aloitteleville harrastajille että jo lähes ammattilaistasoisille elokuvantekijöille. Tässä vuosittain järjestettävässä tapahtumassa on keskeisintä elokuva-alan ammattilaisten antama suullinen ja kirjallinen palaute sekä heidän vetämänsä jatkokoulutus. Myös nuorten elokuvien esillesaaminen on tapahtumassa tärkeää. Osa elokuvista esitetään Yleisradion nuorten palveluissa ja Finnkinon teattereissa.

Sekä suullista että kirjallista palautetta saavat tapahtumapaikalle saapuvat. Muille osallistujille lähetetään kirjallinen palaute. Yksi tapahtumaan osallistunut elokuvaohjaaja saa tutorkannustimen eli yksityisopetusta elokuva-alan ammattilaiselta. Tutoreinamme ovat toimineet mm. Markku Pölönen, Raimo O Niemi ja Kari Juusonen.

Elokuvien pituutta, aihetta tai genreä ei ole rajattu. Myös oppilastyöt ovat tervetulleita. Osallistujien yläikäraja on 28 vuotta. Tapahtuma on hyvä jatke esimerkiksi koulujen ja oppilaitosten elokuvakasvatustyölle. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Palautteenantajat:
ohjaajat Aku Louhimies, Matti Kuortti ja Petri Kotwica sekä ohjaaja-käsikirjoittaja Paavo Westerberg, näyttelijä-ohjaajat Lauri Nurkse ja Marjut Komulainen, animaatio-ohjaaja Kari Juusonen ja animaationtekijä Maria Björklund.

Tapahtuman järjestäjä: Mediakasvatuskeskus Metka
Lisätiedot: http://www.mediametka.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.