IRC-Galleria

Kerrankin osuva persoonallisuustestiPerjantai 15.12.2006 20:32

http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

"Olet itsenäinen, looginen ihminen, jolla on sisäinen ideoiden ja mahdollisuuksien maailma. Toisten mielestä olet rauhallisen itsevarma, toisinaan jopa jääräpäinen, nykyisten olojen arvostelija, joka on vakuuttunut siitä, että asioita ja tulevaisuutta voi muuttaa. Kun asioita, teorioita, järjestelmiä tai olosuhteita tarvitsee muuttaa, on ihmistyyppisi kulissien takana tekemässä tarvittavia muutoksia. Kaltaisesti ihmiset vetävät helposti muitakin mukaansa kohti omaa päämääräänsä. Toisten mielestä olet joko inspiroiva tai sitten sinulla on heidän mielestään päähänpinttymä. Tämä mielipide riippuu siitä, miltä kannalta he toimiasi tutkivat. Olet sisäänpäin kääntyvä, ja toisinaan jopa ujo, ja luotat sekä loogiseen analyysiin että sisäiseen intuitioosi kun teet päätöksiä ja tärkeitä ratkaisuja. Tunteikkaampien ihmisten mielestä olet viileä, ja käytännönläheisten mielestä voit olla epärealistinen, mutta välität ainoastaan sellaisten ihmisten mielipiteistä jotka omasta mielestäsi ovat älykkäitä. Menestyt useissa ammateissa, sekä matemaattisilla että filosofisilla ja kirjallisuuteen liittyvillä aloilla. Parhaiten olet kotonasi teoreettisissa, analyyttisissä ja metodologisissa alueissa."

The lehdenjakajaKeskiviikko 06.12.2006 22:55

No niin. Ei menny taas vahvasti. Eilisen Old Texasin 13-vuotissynttärijuhlinnan jälkeen oli kiva lähteä örveltämään ovelta ovelle ympäri Kaarinan keskustan tunkien ilmaisjakelulehtiä ihmisten postiluukkuihin. Ei niitä kukaan edes lue. Onneksi sentään pari huumorinkukkaa oli mukana. Kaksi asuntoa oli yli muiden:

1. Äänestä päätellen n.50 vuotias nainen säntää ovelle noutamaan postin heti sen tiputettuani ja karjaisee pettymyksensä: "Ei se ollukkaa Turkulainen vaa jotai saatanan mainoksia, voi vitun vittu!"

2. Asunnossa harrastettiin jonkin sortin penetraatiota voihkinnasta päätellen. En saanut postia mahtumaan kunnolla luukusta niin rymistelin sen puoliväkisin sisään. Miesääni tokaisee huolestuneena: "Tuliks sun äijä!?" Nainen tajusi sen ilmeisesti postiksi kuitenkin, en jäänyt kuuntelemaan jatkoivatko touhuja.

Näin siis täällä Kaarinassa. Kunnon töitä mulle, kiitos. :D

Ring-a-lingSunnuntai 01.10.2006 18:21

Puhelin voi paljastaa yllättäviä asioita. Vastaa rehellisesti: Millä nimellä esiinnyn puhelimesi nimilistassa?

MuistotKeskiviikko 30.08.2006 02:56

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

End of inttipäiväkirjasTiistai 22.08.2006 15:31

Niinhän siinä sitten kävi, kun oli flunssaa, kuumetta, silmätulehdusta ja mahatautia ja ties mitä, että olin liikaa peruskoulutuskaudella sairaana enkä saanut taistelijan perustutkintoa suoritettua. 44 mornings less ja parin vuoden päästä takaisin.

Ensi viikolla jatkunee opiskelut ammattikorkeakoulussa. Olisihan sen kesäloman lopun voinu mielekkäämminkin viettää, mutta...

ELÄMÄ ON.

Jokupäiväkirja vol. 2Maanantai 14.08.2006 01:11

Juu, taas lomilla. Vieläkin hiukan kipeenä, kun räkää lentää joka kolosta. Tuli anottua viikolla H(enkilökohtainen)L(oma) maanantaiksi ja sai kaksi kokonaista päivää sentään poissa kasarmilta, jei! Perjantai meni melkolailla nukkuessa ja tietokoneella jumittaen, eilen menin Niinalle yöksi. Oli kivaa. <3

Nyt kotona taas ja vituttaa huominen paluu. Liian nopeasti menee kaikki kivat hetket ohitse ja paska tuntuu matelevan. Osaako joku taikoa mut jo ensi kesään?

Inttipäiväkirja vol. 1Sunnuntai 30.07.2006 22:21

341 aamua jäljellä. Ensi yönä eka kertaa apupäivystäjänä. Ei kovin herkkua, kun 2 päivää just ollu kipeenä ja vapautus loppuu myös huomenna.

Mut kyl täällä jaksaa olla, kunhan siviilissä on asiat joten kuten kohdallaan. Kiitti kaikille frendeille ja yhelle ihanalle tytölle, jotka on jaksanu kannustaa. :)

Eka loma!Maanantai 24.07.2006 01:12

2vk inttiä takana, liikaa viikkoja edessä. Eka loma ja sekalaiset tunnelmat. Kiva olla kotona ja näin kultaani 2 ihanaa päivää, mutta harmittaa huomisiltainen paluu kasarmille, kun seuraava viikonloppu on taas kiinni. Kaipa siihen härdelliin sitten taas tottunee. :]

Playlist tarotTiistai 18.04.2006 03:33

Juu, teinpä ajankuluksi winampilla shufflesysteemin minäkin. Satunnaisesti valittu kappale siis vastaa kysymykseen jollain tavalla. Miltei puolet tuloksista oli täysin mitäänsanomattomia, mutta muutama sattui melko koomisesti kohdalleen. Tässä ne:


Onko elämäni kulkemassa oikeaan suuntaan?
laulu: Natural Born Killaz
artisti: Dr. Dre & Ice Cube
kommenttisi: Biisi alkaa "Journey with me to the mind of the maniac..." :O

Mikä auttaisi rahaongelmiini?
laulu: Stan
artisti: Eminem
kommenttisi: Ruinata rahaa Elastiselta, mut kunnei tuu niin paras ajaa kännissä sillalta alas? xD

Mitä piirrettä en ole itsessäni vielä tiedostanut?
laulu: SeeD
artisti: Nobuo Uematsu, FFVIII
kommenttisi: Kykeneväisyys sotilaskoulutukseen? :P

Millaiseksi muutun, kun vanhenen?
laulu: Keep talkin'
artisti: D12
kommenttisi: Lyriikoiden alussa tulee "still smokin' crack", lollo. :D

Kehen/Mihin ihastun seuraavaksi?
laulu: To my beloved friend
artisti: Nobuo Uematsu, FF-kokoelma
kommenttisi: Voi vittu! :D Selkeesti Iipo, sen uus lakki on niin porno~

Elämän tarkoitus?
laulu: Creepy Ambience
artisti: Rik Schaffer, Vampire Masquerade Bloodlines
kommenttisi: Tulla vampyyriksi! Jei! @,_,@

Onko elämäsi onnellinen?
laulu: Naurava kulkuri
Artisti: Vesa-Matti Loiri
kommenttis: Helvetin hauska ainakin! ;D

Mitä ystäväsi oikeasti ajattelevat sinusta?
laulu: Good die young
artisti: D12
kommenttisi: Hyvät tyypit kuolee nuorena, mä elän vanhaksi ja oon täys mulkero.

Himoitseeko ihmiset minua salaa?
laulu: Spark man
artisti: Megaman 3:sta, en tiä artistia
kommenttis: Todellakin! Must tulee kipinöitä!

Kuinka teen itsestäni onnellisen?
laulu: Revealed truth
artisti: Nobuo Uematsu, FFX
kommentti: Olemalla tosi itselleni.

Mitä teen elämälläni?
laulu: Johnny C. Bad
artisti: Nobuo Uematsu, FFVI
kommentti: Jazzaan selkeesti. Porin jazz täältä tullaan!

Miksi elämä(si) on niin täynnä tuskaa?
laulu: Goblin's Lair
artisti: Kumi Tanioka, FF Crystal Chronicles
kommetti: Hiidet on päässy vapaaksi ja ne vainoo minua. :FF

Mitä on onnellisuus?
laulu: Niobe's run
artisti: Don Davis, Matrix Revolutions OST
kommentti: Ettei tarvi juosta karkuun.

Mikä on lempi-fetissini?
laulu: High times
artisti: Cypress Hill
kommentti: Biisin eka sana on "weed". Siitä johtopäätöksiä. :D


Musta siis tulee jazzaava ja päivänvaloa kaihtava narkomaani ihastuttua armeijassa ystävääni. Tämä selvä! Vähä helevetin hyvä testi, propsit keksijälle! Luv j00~~~<3<3

Jei. ^^Maanantai 17.04.2006 19:00

1kk Niinan kanssa. :) <3