IRC-Galleria

Taas suu mutruunTiistai 02.10.2007 17:27

Isoäidin eli Mummun vuoro. Tyksistä ilmoitettiin, että päivä elinaikaa jäljellä. Taidan olla tullut vanhaksi, kun rakkaat asiat vuorotellen kuolevat ympärillä. Onneksi Mummu ehti elää yli 80-kymppiseksi ja elää hyvän elämän. Olis niin paljon sanottavaa silti ollut vielä, eritoten suuri kiitos kaikesta.

...Huoh. :(

Silja EuropaTiistai 04.09.2007 00:36

Olin pitkästä aikaa laivalla ja oli tosi hubahuba reissu Minnan kanssa. :)

Jeje ^^

Parempaan paikkaan...Maanantai 30.07.2007 20:47

Lapsena 15 vuotta sitten saamani ihana kissumirri Pilvi kuoli tänään. Kuva löytyy arkistosta.

Muistan vielä elävästi, kun se pienenä aina nukkui mun jaloissa eikä tarvinnut sukkia öisin. Ja sitä sai työnnellä pois aina, kun söi jäätelöä. Jäätelö oli Pilven herkkua. Ja katkaravut. Ja vähän kaikki muukin, jopa juusto. Mut vaikka se söi ja söi niin se oli laiha eikä painanut mitään enää viime aikoina. Nyt sen sitten ymmärtää miksi - Pilvi oli kipeä. :/

Tulee ikävä. <3

http://alykkyystesti.net/Keskiviikko 18.04.2007 02:56

159.

*fapfapfapfap*

AakkosetMaanantai 26.02.2007 20:40

A : You like to drink.
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : Best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready.

Eli mähän oon kuten kaikki tietää...

K: You're wild and crazy.
O : Awesome kisser.
O : Awesome kisser.
K: You're wild and crazy.
A : You like to drink.
S : Easy to fall in love with.
I : You Are Great in bed.

Ja vielä enemmän:

H : You have a very good personality and looks.
A : You like to drink.
A : You like to drink.
G : You never let people tell you what to do.
A : You like to drink.

...Ho Ho Ho tällekin hölmöilylle!

Kerrankin osuva persoonallisuustestiPerjantai 15.12.2006 20:32

http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

"Olet itsenäinen, looginen ihminen, jolla on sisäinen ideoiden ja mahdollisuuksien maailma. Toisten mielestä olet rauhallisen itsevarma, toisinaan jopa jääräpäinen, nykyisten olojen arvostelija, joka on vakuuttunut siitä, että asioita ja tulevaisuutta voi muuttaa. Kun asioita, teorioita, järjestelmiä tai olosuhteita tarvitsee muuttaa, on ihmistyyppisi kulissien takana tekemässä tarvittavia muutoksia. Kaltaisesti ihmiset vetävät helposti muitakin mukaansa kohti omaa päämääräänsä. Toisten mielestä olet joko inspiroiva tai sitten sinulla on heidän mielestään päähänpinttymä. Tämä mielipide riippuu siitä, miltä kannalta he toimiasi tutkivat. Olet sisäänpäin kääntyvä, ja toisinaan jopa ujo, ja luotat sekä loogiseen analyysiin että sisäiseen intuitioosi kun teet päätöksiä ja tärkeitä ratkaisuja. Tunteikkaampien ihmisten mielestä olet viileä, ja käytännönläheisten mielestä voit olla epärealistinen, mutta välität ainoastaan sellaisten ihmisten mielipiteistä jotka omasta mielestäsi ovat älykkäitä. Menestyt useissa ammateissa, sekä matemaattisilla että filosofisilla ja kirjallisuuteen liittyvillä aloilla. Parhaiten olet kotonasi teoreettisissa, analyyttisissä ja metodologisissa alueissa."

The lehdenjakajaKeskiviikko 06.12.2006 22:55

No niin. Ei menny taas vahvasti. Eilisen Old Texasin 13-vuotissynttärijuhlinnan jälkeen oli kiva lähteä örveltämään ovelta ovelle ympäri Kaarinan keskustan tunkien ilmaisjakelulehtiä ihmisten postiluukkuihin. Ei niitä kukaan edes lue. Onneksi sentään pari huumorinkukkaa oli mukana. Kaksi asuntoa oli yli muiden:

1. Äänestä päätellen n.50 vuotias nainen säntää ovelle noutamaan postin heti sen tiputettuani ja karjaisee pettymyksensä: "Ei se ollukkaa Turkulainen vaa jotai saatanan mainoksia, voi vitun vittu!"

2. Asunnossa harrastettiin jonkin sortin penetraatiota voihkinnasta päätellen. En saanut postia mahtumaan kunnolla luukusta niin rymistelin sen puoliväkisin sisään. Miesääni tokaisee huolestuneena: "Tuliks sun äijä!?" Nainen tajusi sen ilmeisesti postiksi kuitenkin, en jäänyt kuuntelemaan jatkoivatko touhuja.

Näin siis täällä Kaarinassa. Kunnon töitä mulle, kiitos. :D

Ring-a-lingSunnuntai 01.10.2006 18:21

Puhelin voi paljastaa yllättäviä asioita. Vastaa rehellisesti: Millä nimellä esiinnyn puhelimesi nimilistassa?

MuistotKeskiviikko 30.08.2006 02:56

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

End of inttipäiväkirjasTiistai 22.08.2006 15:31

Niinhän siinä sitten kävi, kun oli flunssaa, kuumetta, silmätulehdusta ja mahatautia ja ties mitä, että olin liikaa peruskoulutuskaudella sairaana enkä saanut taistelijan perustutkintoa suoritettua. 44 mornings less ja parin vuoden päästä takaisin.

Ensi viikolla jatkunee opiskelut ammattikorkeakoulussa. Olisihan sen kesäloman lopun voinu mielekkäämminkin viettää, mutta...

ELÄMÄ ON.