IRC-Galleria

KristianM

KristianM

Keikkaa, keikkaa! Yeah!
Ters!

Viralliset nettisivuni www.meurman.com on vihdoinkin saanut uuden, vähemmän synkän ilmeen. Lisäksi, löytyy myös kaikkea sellaista, mitä aiemmin on puuttunut. Päiväkirjamerkintöjä luvassa pikapuolin ja foorumia väännetään parhaillaan.

Tässä alla myös vähän ajatuksia konserttisalikiertueelta...

TAMPERE 7.12.2007
Tampere-talon pieni sali

Kenraaliharjoitukset menivät suorastaan pelottavan hyvin. Vanhana "teatterirottana" olen tottunut siihen, että jos kenraali menee täysin penkin alle, on ensi-ilta loistava. :) Tällä kertaa molemmat sujuivat aika lailla oletusten mukaan.

Porukkaa oli parisen sataa ja aluksi hieman jäykän tuntuinen yleisö lämpeni samaa tahtia kuin allekirjoittaneen hien eritys kiihtyi. :) Oli aivan fantastista saada olla samalla lavalla taas pitkästä aikaa JOHANNA "Hiiva" HÄMÄLÄISEN kanssa. Yleisön vastaanotto kertoi samaa, kuin mitä olen itse ajatellut alusta alkaen. Johanna on STARA! Aivan fantastinen lavapresenssi - ja mikä ääni! Ei voi kuin iloita, että hän kiireidensä keskellä vaivautui (pientä korvausta vastaan) tulemaan kanssani lavalle.

Johanna muuten on ahkeroinut studiossa ja ahkeroi vastaisuudessakin. Levyä odotellaan ainakin täällä päin innolla, ties vaikka pääsisi vierailemaan... :)

Yleisöstä jäi mieleeni eritoten Ensiaskeleet-fanipaita päällä ollut tyttö joka hymyili melkein koko keikan läpi, seisovat aplodit antanut nainen (arviolta) 5:llä rivillä sekä eturivin pariskunta, joka repesi nauramaan kun ymmärsivät mitä biisiä lauloin jazzina. :)

Myös tapaamani pyörätuolissa istunut naisihminen, joka kuulemma osaa kaikkien biisien sanat ulkoa kosketti. Vaikket itse pysty laulamaan, olen kiitollinen siitä, että lauluni tuovat sinulle iloa elämään. Olet arvokas ja hieno ihminen, samasta muotista veistetty kuin minäkin.

HYVINKÄÄ 8.12.2007
Hyvinkää-sali

Hyvinkää-salin akustiikka ihastutti - ja lavan puute kummastutti. Tuntui aluksi hölmöltä esiintyä samalla tasolla kuin alimmat penkkirivit ovat. Se tunne unohtui alkuunsa, kun keikka saatiin polkaistua käyntiin.

Bändin jäsenten välillä kierrellyt flunssa oli päättänyt ottaa minut tänäaamuna uhrikseen. Kaikki röörit tukossa ja vähäisetkin äänivarat karkasivat viimeistään soundcheckissä. Ei hätää, onneksi löytyy laukusta "Äänenavaustroppia". Kyseessä on siis luontaistuote, joka sisältää m.m. kuusenkerkkähaudetta. Se ja rauhallinen äänenavaaminen ennen keikkaa pyyhkivät pahimmat pelkokuvat pois mielestäni ennen lavalle tunkeutumista.

Jengiä ei tainut olla ihan niin paljon kuin Tampereella (tosin sali oli isompi), mutta meininki oli alusta alkaen jotenkin "eläväisempi". Pitkän (rumpali) monitori kettuili ja välillä hän ei kuullut yhtään mitään - siihen nähden loistava suoritus, huomasin vasta kun hän välispiikkien aikaan ravaili monitoriteknikon kiskalle ja näytti närkästyneeltä, että joku on pielessä. Loppu hyvin kaikki hyvin. Jengi oli messissä ja me soitimme paremmin kuin normaalisti!

Nimmarinjakosessio meinasi jäädä väliin keikan päätteeksi, koska itsekkyyttäni kuivasin hikistä yläkroppaani turhan pitkään. :) Sainpahan nimmaritkin hoidettua. Oli piristävää nähdä kaksi nuorta kaunista naista, jotka olivat ilmeisesti yksissä tuumin saapuneet paikalle kärkkymässä omistuskirjoitusta julisteisiinsa. Meikäläinen kun yleensä tuuppaa puumerkkinsä raapustamaan vain lapsille ja yli 35-vuotiaille. xD

Hieno keikka ja mun ykkösfani kertoi, että tämä oli hänen 19. keikkansa tänä vuonna (toukokuu-joulukuu)! Talk about devotion!

Nyt pari vapaapäivää ja paljon unta kaaliin, ettei flunssa pääse haittaamaan viihdyttäjän uraa. Nähdään keikoilla!

-The Entertainer

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.