IRC-Galleria

KristianM

KristianM

Keikkaa, keikkaa! Yeah!

Helsinki-Utajärvi All Night LongMaanantai 18.06.2007 18:04

Morjens taas!

Sainpas kahlattua läpi kaikki kommentit. Onhan se ihme juttu että pari päivää kun on tien päällä niin heti on kommentteja ainakin miljardi! :D

Jeps. Untorockissa tuli rykäistyä lyhyt mutta ytimekäs veto ja ilmeisen hauskaa oli bändin lisäksi myös yleisöllä. Sain elämän ensimmäiset kalsarit - lavalle heitettynä. Nämä olivat tosin sellaiset hieman naisellisemman näköiset, joten tuskin tulen niitä itse käyttämään... :)

Hieno paikka tuo Utajärvi, siinä on sellaista rehellistä landekylämeininkiä ilman turhanpäivästä stressaamista. Ja voin kyllä sanoa, että moni isompi festari voisi ottaa oppia järjestelyistä. Hommat toimi aivan viimeisen päälle! Vieläkin on "iltapalajuotavia" jäljellä vaikka kuinka - kiitos siitä järkkääjille!

Nyt tässä sitten koittaa rauhallisempi hetki ja valmistaudutaan vähitellen juhannuksen viettoon jota lähden siis pakoon piilopirttiini tuonne Porvoon ulkosaaristoon. Heinäkuussa sitten jatkuu taas keikkailu - päivämäärät löytyvät tällä sekunnilla ajankohtaisimmin Popgramin sivuilta:

www.popgram.fi => Artistit => Kristian Meurman

Webmasterini lupasi päivittää myös omia nettisivujani sen mukaan kun ehtii, nehän siis löytyvät osoitteesta:

www.meurman.com

Siellä on m.m. perinteisen fanipostin vastaanotto-osoite ja kuvia ja muuta mukavaakin tulossa.

Jeps. Nyt täytyy pestä viikonlopun jäljiltä vähän pyykkiä ja käydä hakemassa Abby hoidosta. Olisi muuten ollut mukanani Utajärvellä, mutta lankomies kaappasi sen mökille. Siellä toisaalta Abbylla on varmasti ollut rauhallisempaa.

MESESTÄ VIELÄ... Mulla on meseosoite, mutta en käytä sitä käytännössä koskaan (on mulla siellä yksi nimi, webmasteri...)

Aurinkoista kesää!

-Kride

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.