IRC-Galleria

KristianM

KristianM

Keikkaa, keikkaa! Yeah!

Keikkojen ikärajoista...Perjantai 06.07.2007 22:14

Ters!

Niin ja kiitos kaikille fanipostia lähettäneille! Kahlasin tänään taas läjän läpi. Ihanaa kun ihmiset vaivautuvat kirjoittamaan perinteisiä kirjeitä - se on jotenkin paljon henkilökohtaisempaa. Sitä paitsi ne ovat kivoja muistoja. Mä nimittäin säilytän kaikki saamani kirjeet, onpahan sitten kiikkustuolissa jotain tekemistä kun ei enää jalat taivu rokkaamaan! :)

Valtaosa näistä keikoista mitä näkyy mun nettisivuilla (www.meurman.com) ovat Popgram Oy:n buukkaamia vetoja (näkyvät myös www.popgram.fi -> Artistit -> Kristian Meurman). Käsitykseni mukaan homma menee vielä kaiken lisäksi useimmiten niin, että ravintolat/yökerhot jne. ottavat itse yhteyttä. Hehän määrittelevät tietenkin itse ikärajat jne. Joskus tosin on vähän hölmöjäkin säätöjä, esimerkiksi Utajärven Untorockissa kaikkien muiden esiintyjien aikana tilaisuus oli K-0 paitsi meidän "vanhojen partojen" eli allekirjoittaneen ja Zero Nine:n keikat. Ulkopuolella oli läjä alle 18-vuotiaita - joiden kanssa yhdessä ihmettelimme, että miksi näin - jotka mieluusti olisivat tätäkin vanha äijää katsoneet lavalla. En ymmärrä miksi, mutta... ;)

Mutta alaikäiset - älkää vaipuko ahdinkoon! Tässä parhaillaan suunnitellaan "konserttisali"-kiertuetta, vähän samalla idealla kuin tuo Idoleita & Tähtiä -rundi, mutta tietenkin pienemmässä mittakaavassa. Siitä infoan tietenkin sitä mukaan kuin säätöjä saadaan eteenpäin. Tällä hetkellä olemme vielä Experience Productionsilla sen verran alkutekijöissä, että vasta haetaan potentiaalisia keikkamestoja.

Tässä pääajatukset kiertueesta lyhykäisyydessään:

-kiertue kattaa suurimmat kaupungit Suomessa
-keikkapaikoille mahtuu n. 100-200 henkilöä (ei pidä luulla itsestään liikoja ;) )
-kaikki keikat ovat IKÄRAJATTOMIA (Anniskelualue järjestetään, mikäli mahdollista)
-keikat alkavat ihmisten aikoihin (eli tyyliin klo 19 EIKÄ klo 23)
-kiertue pyritään aloittamaan jo tämän vuoden puolella
-keikkalippujen hinnat pyritään pitämään kohtuullisena

Tällaista siis nyt duunaillaan! Sillä aikaa keikat voi tosiaan katella mun nettisivuilta ja muistakaahan toki kesän (ja syksyn, talven sekä kevään) muodikkain pukine:

http://verkkokauppa.popgram.fi/epages/HMC.axl/?ObjectPath=/Shops/hmc/Categories/%22Kristian%20Meurman%22

Siihen asti moi moi ja moikataan kun nähdään!

-Kride

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.