IRC-Galleria

KristianM

KristianM

Keikkaa, keikkaa! Yeah!

Hanko-Kuopio-Kuivaniemi-EspooLauantai 14.07.2007 19:42

Ters!

Edellä mainittu rupeama takanapäin ja kohti uusia haasteita mennään. Kiitokset kaikille paikalla olleille, nyt alkaa ansaittu vapaaviikonloppu, tai siis puolikas lauantai ja melkein kokonainen sunnuntai.

Hangossa oli mainio meininki, heti kun porukka ymmärsi, etten oikeasti pure (korkeintaan vähän näykin) ja että lavan eteenkin voi tulla. :) Harmi vain, että sää oli mitä oli, mutta hyvä mieli jäi keikasta!

Kuopio oli hiksin (kirjaimellisesti) keikka pitkään aikaan! Sairaan hyvä meininki!

Kuivaniemelle olisi tehnyt mieli jäädä yöksi. Ehdittiin sentään bändin jätkien kanssa käydä ottamassa "yhdet" Kuivaniemi City:ssä. :)

Ensi viikko onkin sitten aika mielenkiintoinen... Keskiviikon LUX-keikalle tulee uusi kosketinsoittaja, joten haastetta riittää! Lauantaina esiinnyn taas Reunion-bändin kanssa Porvoon ulkosaaristossa (mun landepaikan lähisaarella), joten heidänkin kanssa täytyy käydä kunnon treenit läpi - eivät ole koskaan näitä "mun" biisejä soitelleet. Sunnuntaina lennetään - taas kerran eri porukalla - pistokeikalle Aawastockiin Ylitornioon. Päästään vihdoinkin Lapin kesään esiintymään! Legendaarinen, aikoinaan Children of Bodom-orkesterissakin vaikuttanut, basisti Samuli Miettinen sekä "Suomen Mitch Mitchell" *) Tonza Karttunen mun rokkibändistä - Agathon's Legacy:sta - saapuvat kitaristini Jaskan ja itseni riemuksi erikoiskeikalle! Luvassa on todellakin "erilainen" Kristian Meurman-keikka. Toivottavasti mummot diggaa, käsittääkseni me esiinnytään jollain perinteikkäällä tanssilavalla...

Nyt suihkuun ja nukkumaan, olen aivan loppu - mutta onnellinen!

-Kride

*) Alun perin jazzrumpali Mitch Mitchell soitti rumpuja Jimi Hendrixin bändeissä vuosina 1966-70.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.