IRC-Galleria

KristianM

KristianM

Keikkaa, keikkaa! Yeah!
Hau hau!

Pahoittelen, etten viime aikoina ole kauheasti ehtinyt kirjoitella tänne. Jonkin verran kiireistä ollut tämä heinäkuu (hups, nyt on jo elokuu)... ;)

Kuten ehkä olette saattaneet huomata, en vaivaudu riistämään ihmisiltä heidän kansalaisoikeuttaan, vaan annan kaikkien kommenttien säilyä. Eräs - mitä ilmeisimmin - minua lahjakkaampi ihminen keksi kutsua minua nimellä "munaton prinssi", joten pakkohan se oli nappasta otsikoksi (kts. kuvieni kommentit)! :)

Myönnettäköön, munaa minussa on juuri sen verran kuin sitä olen ventriloteknisesti (<-tuo ei ole suomenkielinen sana, tiedän - mutta kuullostaa hauskalta) itseeni sisäistänyt.

Vilinää ja vilskettä on ollut ja jokaisesta keikasta olen nauttinut täysillä! Päällimmäisenä mielessä on etenkin Tammisaaren keikka, jota stressasin suunnattomasti johtuen potentiaalisesta kieliongelmasta. Spiikit meni ruotsiksi ja materiaali pääosin suomeksi - ja hyvin pärjättiin!

Tänään (lue: eilen) tuli juonnettua varsin mainio Hertasrock (www.hertas.fi/hertasrock) -bändikilpailu, jonka päätteeksi ehdin tavata idolini - Agneksen (www.agnes.fi). Huh, mikä lavakarisma! Upea nainen, ostakaa hänen levynsä - HETI! :)

Mitä TULEVAAN LEVYYNI tulee, emme ole vielä lyöneet mitään aikatauluja tms. lukkoon. Syksyn aikana lähdetään sitä tekemään ja innostunut lienee vuoden lievin ilmaisu liittyen tunteisiini kyseistä projektia kohtaan. Paljon on toki muutakin, mitä pitää miettiä - esimerkiksi (toivottavasti mahdollisimman pian tulevat) IKÄRAJATTOMAT KEIKAT!

Pyrin pitämään teidät, rakkaat ystävät, ajan tasalla paremmin tässä kuussa!

P&K,

-Kride

P.S. Artistinkin täytyy joskus nukkua. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.