IRC-Galleria

KristianM

KristianM

Keikkaa, keikkaa! Yeah!

Toipilaan päiväkirjaaSunnuntai 30.09.2007 03:13


Näihän se menee, että jokaisen ihmisen elämässä eteen tulee SE tilanne. Tilanne, jolloin joutuu toteamaan, ettei olekaan kovin fiksu. Tämä surullinen tilanne koitti osaltani torstaina. Pienen suostuttelun jälkeen suukirurgi taipui tahtooni ja poisti kerralla kokonaiset 50% älykkyydestäni kerralla - normaalin 25% sijaan.

Kävin siis rapsuttamassa molemmat alaleuan viisaudenhampaat pois elämääni häiritsemästä. Toimenpide, jota en ihan heti suosittele henkilölle, joka haluaa kokea "jotain erilaista". :)
Leikkaushan sinänsä meni oikein mainiosti ja jälkihoito-ohjeet sekä -lääkitykset olivat parasta A-luokkaa. Toista vuorokautta tuskailtuani kuumeisena ja jotenkin sanoinkuvaamattoman leegoteknisen hellänä, olen saanut huomata että elämä voittaa kaikesta huolimatta!
Vaikka edelleen näytänkin kasvoiltani heliumtäytteiselle rupikonnalle (ja haisenkin samalle, koska kivuista johtuen en ole kyennyt koko suuta harjaamaan hammasharjalla), näyttää tulevaisuus miellyttävämmältä kuin kuvittelin.

Jonkin verran ihmetyttää, miksi juuri huomenna (sunnuntaina) on se päivä, jolloin täytyy uutta materiaalia käsitellä Taunon *) studiolla. No, oli niin tai näin, asiat on tehtävä. Voin toki riemukseni todeta, että reilu 2 vrk. neljän seinän sisällä tekee ihmeitä luovuudelle!

Ehkä loppujen lopuksi käykin niin, että säveltämäni musiikki on ruuti, soittokaverit ovat sytytyslanka ja tämä v-mäinen kokemus osoittautuukin siksi tulitikuksi, joka kaiken sytyttää.

So fire it up! Nyt tehdään taidetta! :D

-Kride

P.S. Kiinteää ruokaa kaipaa vasta kun sitä ei voi syödä. Mutta kyllä sosekeittokin voi olla hyvää, jos ette usko - kutsukaa mut luoksenne kokkaamaan! :)

*) Tauno = Tapio Niemelä, kosketinsoittaja, legenda jo eläessään

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.