IRC-Galleria

KristianM

KristianM

Keikkaa, keikkaa! Yeah!

Khop kun kháp ja muuta mukavaa...Perjantai 12.10.2007 02:37

On se viikko lyhyt aika ihmisen elämässä, tuntuu että vastahan tässä oltiin valmistautumassa lomaan ja huomenna arki onkin jo taas kerran edessä...

Kaikesta huolimatta breikki tuli oikein hyvään saumaan. Ensimmäiset päivät sää oli verrattain ailahtelevalla päällä, mikä toisaalta ei haitannut kauheasti. Hammassärkykin kaikkosi trooppisten sateiden myötä ja kokonaisuutena loma oli mitä rentouttavin. Snorklausta tuli harjoiteltua ja kerkesinhän käymään myös pintaa syvemmällä parin sukelluksen myötä. Harmi vain, että Koh Phi Phi-saarella viettämä aika oli sen verran kortilla, ettei OWD-sukelluskurssin suorittaminen ollut mahdollista. No, jäipähän jotain seuraavaakin kertaa varten.

Elukoita tuli sekä nähtyä että syötyä enemmän kuin normaalisti. Joskin, tasapainon vuoksi, paikalliset hyttyset käyttivät allekirjoittanutta enemmän kuin surutta ruoka-automaattina. Toivottavasti lähiviikkoina/-kuukausina ei nouse kuume. On nimittäin pahimmassa tapauksessa joko malaria (erittäin epätodennäköistä) tai dengue (varsin mahdollista).

Lensin siis suoralla lennolla Bangkokiin, josta 3 h:n hengailun jälkeen oli jatkolento Phuketiin. Ekat päivät palloilin Phuketin saarella, pääosin Karon Beachilla. Paikka osoittautui juuri minulle sopivaksi paikaksi. Aika vähän turisteja, ei näitä "perinteisiä" Thaimaan vitsauksia (ylihintaisia ravintoloita, prostituutiota jne.) ja hotelli ympäristöineen oikein viihtyisiä. Tuli toki käytyä pikaveneellä puolen päivän snorklausreissulla, mutta muuten keskityin laatuaikaan yhdessä ystäväni George Simenonin kanssa (luin parikin Maigret-dekkaria).

Kolme päivää vierähti Koh Phi Phi Donin lähiympäristössä, jossa siis tuota laitesukellustakin tulin harjoittaneeksi. Saldo tuolta saarialueelta ei ole todellakaan mikään huono! Myrkkykäärmeiden ja -tuhatjalkaisten lisäksi tapasin läjän Barracudoja, yhden merikilpikonnan sekä kaiken kaikkiaan 9 (!) Black tip-haita (näistä isoin oli parin metrin päässä minusta uiskennellut yli 150 cm pitkä)!

Sukellus- ja viidakkoseikkailujeni päätteeksi vietin vielä yhden illan Karonilla ja viimeinen yö meni Patongin villissä sykkeessä. Tulipahan käytyä jopa Seppo "Sedu" Koskisen omistamassa Seduction yökerhossa (joka mielestäni oli yhtä merkityksellinen paikka kuin mikä tahansa "Sedula" täällä Suomesssa).

Kaiken kaikkiaan oli antoisa loma, joskin ensi vuonna viikko ei missään nimessä riitä. Haluan vähintään 2 viikkoa. Ehkä 3. Ehkä kuukauden... :)

Huomenna taas tien päälle - nähdään Savonlinnassa ja Pieksämäellä seuraavaksi!

-Kride

P.S. Täytynee nostaa palkkaansa, muistin reissun aikana taas kerran, että hummeri on SAIRAAN hyvän makuista... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.