IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 01.09.2007 08:30

Hello karvaiset kamuni.Nyt ekaks,et tiedosk pari korttii on tulossa teille,mutta en tiia kaikkien osoitteita,ni vaha hankala.et ei muuta ko osoitteita tekstarina tai tanne irciin.Ja mulle saa kans kirjotella.

Mut nyt palaan siihen viimeviikonloppuun..Siis mut kutsuttiin helenan ja adamin kotio ja siel rinksuteltiin ja pidettiin lystii .sit mentiin baariin..Siel ihmiset oli aika humalas niiku suomessaki.osa joutu lahtee keken illan kotio.

Poliisit oli aika tarkkana,et ei saanu kadulla juoda.Ne perkuleet jopa rapsautteli sakkoja,jos sulla oli juoma mukana.

Oltiin sellases baaris ko barcode ja siel soitettiin heviakin, josta olin hyvin onnellinen:).

Tuli ihan kotokam,ut mieleen.

Otettiin helenan kan vaha teguilaa ja oli kivvoo juteltiin ko vanhat kamut konsanaa ja makin uskalsin paremmin puhuu ko oli parit rentouttavat teguilat ottanut.

Jossain vaihees alettiin tila taxia kotiopain ja taa pariskunta pyys mut viel jatkolle heille uudetaan ja tuumasin,et mikas iin ko ni9 kivaa o ollu ja ei huolta huomisesta ,ni sit mentiin ja valvottiin aamu10 asti hopotellen


Jossain vaihees herasin vierashuoneesta ja lahin kapsiin omaan taloon.Klo.oli ehk 1 ko olin perilla.

Maanantainan adam laitto viestii,et oi kiva naha uudestaan ja sovittiin et nahaan ke.ko mulla on ilta vapaata toista.

KE tein toita 12 asti ja sit AdaM lahetti taksin hakeen mut sen tyopaikalle, jossa se toimii kurieerina.Oli kivaa ajella sen kans ja katella kaupunki ja maalaismaisemii.

Adamin piti toimittaa vaik minkanakosta kamaa ihmisille ja yhtioille.
putkista synttrikakusta lahtien. Se oli aika hektista se tyo .ajelua paljon ja ja paketti toimitettiin aina juosten perille ja taas mentiin.

Sen jalkeen ko adam lopetti tyopvn. Mentiin heille ja ne teki ruokaa ja juotiin viinii..Juteltiin kaikkee ja oli kyl alyttoman kivaa.Siispa ilta venahti ihan 10 asti heilla ja siT Adam heitti mut takas rosehilliin...

sovittiin et taas nakyillaan pian ja Helena lupas laittaa mun tukanki joskus ens viikol, ko ostan vaan varin ni se varjaa ja leikkaa (entinen kampaaja ja tosi hyva viel)

Tas viestittelin Adamin kans ja sen tyokamut oli kovasti kyselleet et kuka sen pakus kyydis oli ollut ja se oli sanonut et hyvannakonen entinen kuuluisa filmitahti Suomesta:)

Niinpa damam sano,et oon jo ny sit uosittu ko ne tyokamut oli ollut et WOW!!Heh.Aika hauskan lapan oli heittanyt niille.

eli taytyy varmaan alkaa velottaa, jos joku haluu nimmarin.heh






Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.