IRC-Galleria

Viikonlopun jalkeista tarinointia.Torstai 13.09.2007 03:45

Eli nyt on sunnuntai.....

Nukuin melki koko sunnuntain.Olen siis taas yhen viikon menny taas etiapain ja kipeena.alkuviikon iha antibiotti kuurilla.Mutta elama alko hymyilee tos ke-to aikoihin,jolloin en ollu ni kuolleen nakonen enaan, niinku laakari sano mulle maanantaina osusvasti ko menin hakee reseptii,etta naytin silta,etta mut pitais laittaa mullan alle.ZOMBIELTA.

Mutta nyt kun olen palannut elavien kirjoihin, voin teita taas kummastuttaa mun stoorilla.Eli ko selvisin elavienkirjoihin ke.to alotin uuden tyon paikallisesssa bubissa.

Heitin vaan puolivitsilla,et voisin tulla heille toihin joskus iltasin ko asun sen bubin ihan vieres,ehk joku 5oo metria siihen.Ja jatin tietoni heille ja sit seuraavalla viikolla,eli talla viikolla soittikin,et nyt ois toita tarjolla.Ja olen nyt kahtena iltan ollu siel tarjoomassa olutta isolla o:lla.

Uus-Seelantillaiset juo vallan kauhiasti olutta! Isoja kannuja menee hujauksessa. Eika oo hinnalla pilattu .sellanen yli litran kannu maksaa 8dollaria,eli 4euroo.

Bubissa sain heti uuden lempinimen ko on kuulem helpompi sanoo CAT, ko Katja. Asiakkat on ihan ihmeissaan,et miten osaan ni hyvin kommunikoida niiden kans ja ymmaran niita.Kauheasti ihmiset kysyy ain,et miten ihmees tanne oon ilmestyny.Sioella on kivaa kylla olla.Saa jutella ihmisten kans ja tutustuu uusiin tyyppeihin.

Oon saanukkin ihmisilta kutsuja vaikka mihin, et kivoja reissuja tiedos.:)

Olin ny viimeviikonloppuna ihan randomsynttareilla yhen pariskunnan pyynnosta,ja oli ihan kivaa.Siella oli sen synttarisankarin perhe ja tutut.aika pieinimuotoset,mutta ihan kivat.Hayley taytti 23vee, joka on melkein naapuri.

Mutta eilen olin mun tyokamun kans bubista 21vee synttareilla. Taal on tosi iso juttu ko tayttaa 21-vuotta.Aivan oli hillittomat kemut jarkatty yksityistilaisuutena baariin.Kaikki aivan huppelis ja sekasin,joten me ei siel sit Jemaan kans kauaan viihyttykkaan, ko oli jo meno sen mukasta.mut pakko taas lopettaa.nettitaksa raksutaa kokoajan,joten tarinointia taas sit toisen kerran..

Mutta tiedoksi mun kaikille raklsuille ystaville,etta kokoajan ootte mun mieles ja nyt tas vaha koti-ikavaa purkaan kattomalla teiran tuttuja naamoja:)Onneks on taa irc, ni paasee teita jotenki moikkailee.HIrmusti haleja ensikertaan!!!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.