IRC-Galleria

sunnuntai taas koittaneeSunnuntai 16.09.2007 03:19

Nnonii nyt on paiva melkiin ohi. Yhen aikaan lahettiin sinne raveihin ja kivaa oli.Aurinko paistoi kokopaivan ihan pilvettomalta taivaalta ja oli ihanan lammin.

Me mentiin sinne ravien puolesvalis ko Tuula paas toist. Laitettiin sinne ihan piknikki pystyyn. Syotiin grillatua kanaa ja pastasalaattii ja limpparii.Oli hyvaa.

Tuulan kamu Philippa yllytti mut lyomaan vetoo hevosista ja mina sit uhrasin kolme dollarii senkunniaks. Ja perskule viel voitin,et sain omani takas, ko eka kertaa loin vetoo.
Vedonlyonti tapahtu siten,et ne hevoset heitti kerran lenkin siit meidan eesta ja siina piti sit arvioida,et mika ois paras juoksutavan ja ulkonaon mukaan. Ja aika hyvin arvioitiin.

Innoistuin siita vedonlyonnista nii,et piti heti saatuani rahat takas lyod uudestaan ja taas tuli rahaa,muttei ihn niin hyvin.

Viimesen ravijuoksun alus mietin viel et kehtaisko sitaa viel koittaa ja mie sit koitin ja sielta melkiin tuli tays potti. Mut Philippan kans puoliks lyotiin vetoo ja ois melkeen yli 100dollarii saatu,mut kuiteski saatiin viimesesta juoksusta yli 30dollarii ja pistettiin se puoliks ni vahan paalle 15dollarii sain.Eli voitolle jain.

Ravien jalkeen syotiin jadet ja mentiin kotio. Ihan ko oisin siel pari hevariiki nahny,et kylla ne taal josaki lymyaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.