IRC-Galleria

sunnuntai taas koittaneeSunnuntai 16.09.2007 03:45

Hellurie karviset kamuni ja karvattomat.

Nyt on sunnuntain koittanu j terveyskin tuntuu alkaa palata.Tunnen vaan itteni hieman energisemmaks.

Taa viikko on ollut ihan jees.Ei oo hirveesti tapahtunu,et ei ny oo kauheesti kertomista,mut mitas tas ny sanois..

Noh.maanantai taas alko,et jouduin laakeriin ihan vaan aattelin lahtee mukaan ko yks Tuulan tytoista joutu meneen yskan takii ja ma kavin tsekkauskaynnil . Laakarin mut tutkittua se maaras mulle 3 kkn laakityksen!!Ko ruoka ja juoma ei oikein tykkaa musta ja tahtoo poltella rintalastast,mut kaip se tost paranee.Muuten olo on oikeesti han jees.

Koko viikko on menny toiden paris ja oon taas tutustunu uusiin asiakkaisiin.Mulla on jo vakkariasiakkaita itseasias.

Hierontoja oon tehny paljon jasain kokeilla uutta hoitookin, joka on sellaen kasvohoito hunajalla.oli ihan hauskaa testata.

Saunojia on ollu myos ollut paljon taal.On ihanaa naha miten asiakkaat on oikeesti ilosii ja onnellisii ko ne paasee sauna, ko se on tal aik uniikkijuttu.

Yks hieronta.asiakas., miespuolinen n.30=v. pyys mut mukaansa ,et muuttasin sen kans Nelsoniin,vitsilla.just eronnu.heh.Ja alkaa kuvitelko et teen jotain eroottista hierontaa,ihan perushierontaa.Et semmost.

Eilen olin sit illan paatteeks bubis.samas mis teen valil vuoroi yhen mun uuden kamun MARKIN kans parilla. Juteltiin kaikkee. Se kerot mulle uudesta-Seelannista ja ma kerroin rakkaasta kotimaasta Suomesta.

Ainii ja nain ko porukka veti bodyshottei,joka ei Suomes varmaankaa oo ni yleinen,et josaski bubis sellasta tehtis.Siin mies riisu paitansa. meni poydalle makaan.joku kaato tequilan sen napaan .suolat rinnuksille ja sitruuna suuhun.Sit naispuolinen kvi litkimas sen kitusiin.Et kohtuu eroottinen drinksu.

Eilen pelattiin bilista juotiin pari drinksuu .hopoteltiin lisaa.pelattiin lisaa bilista ja katottiin miten rugbypelis NZ tyrmas Portugalin ihan pistein 103-6.Oli aik surullinen peli kattoo.Ei paljon aksonii.

Illan lopuks Mark tilas taksin, et paasee kotiin ja heitti mut siin siivel.Se ei jaksa juhlii kovin myohaan, ko kuulem vasy iskee ain ja jatka on vasta 22.Hassuu.Ja sanoinki siita sille,et meika on vanhempi ja tyyppi vasahtaa ennen mua, mut kieltamatta itte olin ihan poikki illan jalk ja oli ihan paasta nukkuun. Tanaa onki sit uudet kujeet.Pitais lahtee kattoo tuulan, eli mun pomon kans ja sen perheen ja Tuulan kaverin kans hevosraveja piknikin kera tos yhen paikkeil, mut onneks ei ihan viel tarvii.Klo on ny koht 10 aamul.eli hatii mitii.

Ainiin viel yks juttu.Sain vihoin mun uuden puhnumeron uudenseelannin version.nyt voin soitella ja tekstata prepaidtyylisesti naille paikallisille kamuille ja pystyn myoos soittaa ja ottaa vastaan puheluit Suomest ja tekstarit pitais kans onnistuu,mut ed simkortti on viel talles,et alkaa huoliko.Tarkistan sieltaki,et onko mitaan tullu mulle paivittain.On nii kivaa saaha viestii teilt kamut.ettas tiiatte,et mailii ja tekstarii ja soittaakiin saa.Taa ny paattyy tahan talkertaa.

KAUHEEST HALEI!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.