IRC-Galleria

Kultamarja

Kultamarja

ole kello neljä. kiitos.

[Ei aihetta]Maanantai 01.05.2006 13:26

Hyvää vappua :D
Olo on mahtava: ulkona aurinko paistaa täyttä häkää ja kävin tunnin aamukävelyllä ihanassa paisteessa. Muutenkin tajusin kävellessä kuinka onnekas oon, saan viettää ihanat neljä kuukautta toisessa maassa ja tutustua vieraisiin kulttuureihin mukavien ihmisten kautta. Ei tällaista mahdollisuutta tule useasti. Täällä sitä vaan jotenkin unohtaa nauttia tästä kaikesta uudesta ja ihmeellisestä kun juhlii liikaa tai murehtii tyhjänpäiväisiä asioita. Voi kunpa saisin tuoda kaikki ystävät ja läheiset tänne nauttimaan myös.
Toisaalta on ihanaa ajatella että jo 10 päivän päästä pääsen taas halaamaan kaikkia rakkaita <3 Aika kiireiseltä tosin näyttää toi Suomessa-piipahtamis-vko kun pitäis sinne risteilemäänkin ehtiä. Ainakin on tiedossa sukulointia äitienpäivänä ja reissu Hyvinkäälle.
Tänään lähdetään porukalla syömään, kävelylle ja kirpputorille kiertelemään.. Toivottavasti yks kiva poikakin tulis mukaan ;)
4 päivää juopottelematta ja jatkoa seuraa. Seuraavan kerran juhlin alkoholin kanssa sitten 14.5. Alkaa muuten paino nousemaan taas vaarallisesti kaiken kaljanjuonnin seurauksena. Ja onhan se muutenkin terveellisempää olla juopottelematta.
Laura kuittaa. Ihanaa toukokuuta ja lämmintä kevättä kaikille :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.