IRC-Galleria

Kultamarja

Kultamarja

ole kello neljä. kiitos.

[Ei aihetta]Perjantai 21.04.2006 19:44

Jee jee,
sain tänään vihdoin viimein pyörän, ny pääsee matkustelemaan vähän pidemmällekin eikä tarvii käppäillä kaikkialle :D Muutenkin on ihunaa kun on lämmintä, keväistä ja vaihtelevasti aurinkoista. Tänään on kampuksella ulkoilmabileet, jotka jatkuu huomennakin. Eli siis terassille kattelemaan kun kundit pelaa jalkapalloa ja lentistä. Ihunaa <3
Muuten tänne ei ihmeempiä kuulu. Sitä samaa bilettämistä ja vähän opiskeluakin. Ensi viikolla on mun vuoro pitää esitelmä kaupankäynnistä Ruotsissa. Joutuu ihan oikeasti tekemäänkin jotain. Hassua.
Eilen käytiin rannalla istuskelemassa hiekassa ja kateltiin joutsenia jotak oli ihan rannan lähellä. Söpöä. Nyt siellä ei ollut kovinkaan lämmin, mutta eiköhän se sitten kesällä oo aika jees mesta.
Pääsiäinen oli tylsä kun tosi moni lähti kotiinsa pyhien ajaksi. Pidettiin sitten vaan pienimuotoiset pippalot mun kämpillä. Ihan jees. Ei mitään ihmeellistä.
Hyvin siis menee, koti-ikävä vaivaa vielä, mutta eiköhän se siitä kun tuun 20 päivän päästä Suomeen käväsemään (10.-17.5.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.