IRC-Galleria

Maanantaina harava heiluuMaanantai 24.09.2012 14:17

Eilen illalla tein PK Tikkakisojen tuloslaskennan ja listauksen sekä Word että Exel muodossa eilen käydyistä kisoista, joista mieheni toi palkinnon ja arpavoiton. Sain kisatulokset lähetettyä tikkaurheilun sihteerille Nokialle ja aamulla ne jo näkyivätkin valtakunnallisessa tilastoinnissa. Lähetin tulokset myös kahteen lehtipainoon ja niissä tulokset näkyvät tämän viikon aikana.

Olen tehnyt kisatuloslistat jo kerran aikaisemmin ja otin ne nyt kontolleni jatkossakin. Tykkään taulukoinneista ja listauksista. Siinä tulee harjoiteltua myös exelin käyttöä. Minulla on käytössä Microsoft Word ja Exel Starter 2010 ohjelmat ja tuota exel-taulukointia tulee muuten harrastettua vähemmän. Sen sijaan Word on ollut käytössä jo pitempään.

Minä en jaksanut kisoihin lähteä, mutta mieheni osallistui ja tuli toiseksi MC-sarjassa 125 tikkaa ja neljänneksi MC-sarjassa 50 tikkaa. Jos joku on kiinnostunut kisoista ja tuloksista, niin ne näkyvät tässä listauksessa: https://sites.google.com/site/sturl10/kilpailut-2012/pskilpailut2012

Tänään tunnen oloni niin paljon kohentuneen, että aloitan ison urakkani noiden lehtien harauksessa. Niitä onkin valtava määrä nurmikolla. Aloitan varovaisesti, kun flunssa ei ole vielä kokonaan ohi mennyt. En halua saada keuhkokuumetta lisäksi.
Mieheni sai ison urakkansa ojankaivuuhommissa tehtyä ja nyt hän aloittaa lietelannan ajon pelloille. Siinäkin hänellä riittää työmaata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.