IRC-Galleria

[img]1623086kxzrdno2w9.gifKaikille kiusatuille, jotka ovat kokeneet elämässään syrjintää, halveksuntaa, arvosteluja ja kiusaamista oman persoonallisuutensa, olemuksensa, erilaisuutensa tai sairautensa vuoksi, kaikille heille laitan lämpöisen halauksen.

Kun et sovi johonkin yleiseen kategoriaan, niin joudut kiusatuksi hyvin helposti. Kun et ole riittävän kaunis tai komea, hyvävartaloinen, fiksu tai samanlainen kuin kaikki muut porukassa, pukeudu samalla tavalla, jos et ole muotitietoinen, niin joudut kiusatuksi.

Pidä kuitenkin pintasi. Ole oma persoonasi juuri sellaisena kuin olet ja ennen kaikkea hyväksy itse itsesi sellaisena kuin olet. Silloin kun kunnioittaa omaa itseään sellaisena kuin on ja osaa rakastaa itseään oikealla tavalla, niin muutkin tulevat huomaamaan sen.

Nämä ajatukset heräsivät mieleeni, kun luin kirjoituspalstalta erään kiusatun nuoren ihmisen elämäntarinaa.
Älä masennu äläkä ajattele, että sinun on parempi lähteä täältä maailmasta. Muista aina, että olet jotain hyvin arvokasta, sillä miljardien ihmisten joukossa ei ole ketään täysin samanlaista kuin sinä. Olet uniikkikappale ja siksi olet hyvin arvokas.

Toivotan lämpimästi Hyvää viikonloppua ja mukavia hetkiä elämääsi. Ilon tuiketta, valon keveyttä, hymyjen sinfoniaa ja kauneuden löytämistä. Jokaisessa ihmisessä on jotain kaunista. Ihminen voi olla sisältä kaunis ja se on tärkeämpää kuin ulkoinen kauneus, joka rapisee ja kuihtuu iän myötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.