IRC-Galleria

Kyaarmi

Kyaarmi

www.seitti.fi | Saa toki kommentoida ja tutustua :)

Työtä, legoja.. Carcassonne..Sunnuntai 13.07.2008 19:24

.. tai oikeastaan hyvinkin kivaa. Miten sen nyt sitten sanoisi. Töissä on ollut mukavaa vaikka marketin puolella on hieman tylsenpää kun ravintolan, mutta minkäs sille voi. Ainakin olen nyt saanu oltua kummallakin puolella - melkeinpä miellelläni siirtyisin tonne ravintolan puolelle vaikka kokonaan. Kai toiveen voi laittaa ilmoille siinä vaiheessa kun muutetaan uuteen ABC:hen. Heh..

Siellä oli tänään joku todella äkäinen ihminen oli soittanut ST1:n asiakaspalveluun ja vauhkonnut ties millä mitälla ja sitten vielä merkannut raivoomisensa mittariin! Laitan kuvan mukaan jossain vaiheessa jos vain saan sen siirrettyä koneelle puhelimesta. Kaikkein hauskinta on siinä, että mittarissa ei ollut mtn vikaa!!:p Ihmiset eivät vain osaa..

Mutta joo.. Carcassonne on kiva peli. Ostettiin siitä se aloituspakkaus, muutaman kerran pelattu ja nyt jo hirvee hinku saada siihen lisäosia ostettua xD

Sitten keksittiin alkaa rakentamaan legoilla, tai oikeastaan melkeinpä kerätään tota yhtä sarjaa.. pitää luntata.. hetkinen.. --->

Exo-Force se nyt sitten olikin.. kokoelmassa on jo kokonaiset kolme kappaletta, yks robo ja kaks ihmismötikkää.., Numeroilla: 8113. 8114. 8115..

.. ja sitten löytyy vielä yksi mukavuus; 8273 Off-Road Truck / Technic

Harrastuksensa kullakin, kaiketi..:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.