IRC-Galleria

Kyaarmi

Kyaarmi

www.seitti.fi | Saa toki kommentoida ja tutustua :)

Ronja.. Torstai 24.07.2008 15:27

Äh, piti laittaa kuva puhelimesta tänne, mutta ei tuo sinihammas nyt oikein toimi tällä sekunnilla joten joutuu laittelemaan illemmalla uudelleen. Sitten ois hieman enemmän aikaa. Töissä kun pitäisi olla tuossa puolen tunnin päästä kun yhdeltä alkaa vuoro kahvilan puolella. Seitsemän tunnin ylimääräinen vuoro, vaikka ei sillä - kaikki tunnit on tällä hetkellä varsin tervetulleita kun on tuo rahapuoli jokseenkin hieman kipeä.

Niin, Maine Coon piti tosiaan ottaa, mutta näin alkuun adoptoin ystini luota tuollaisen pienen Sätkyn! Ette uskokaan kuinka hyvin tuollainen pieni pentu osaa sätkiä kun ottaa sen käsiinsä. Melkein kuin liukas saippuapala! Nyt son onneksi jo hieman rauhoittuneempi vaikka kovin arka silti. Täytyy vain toivoa, että saadaa se opetettua siihen ettei täällä ole mtn hätää..:)

Mutta palataan illalla asiaan.. Hei hei..


No niin, ja sitten jatketaan. Tuli tuossa muutama uusi kuva Ronjasta laitettua tuonne tuon omaan kansioon. Maine Coonista tosiaan vielä sen verran, että sellaisen aivan varmasti jossain vaiheessa vielä hommaan! .. ja aina olisi vielä kivempaa jos saisi samaan perheeseen vielä Ragdollin.. Kumpainenkin rotu on kovan kiinnostuksen alaisena.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.