IRC-Galleria

Kyaarmi

Kyaarmi

www.seitti.fi | Saa toki kommentoida ja tutustua :)

Huomenta.. Sunnuntai 24.08.2008 12:25

.. vai mitä nyt sitten tähän aikaan ikinä sanotaankaan. Voisin melkein olla nukkumassa vielä mutta kun ei tuo uni oikein tunnu nykyään riittävän kovin pitkälle päivään. Unettaa illalla aikaisin ja koko päivä yleensä menee vähän silleen enemmän tai vähemmän koomassa. Kuitenkaan mikään ei oikein kiinnosta ja kaikki on vaan niin pakonomaista toimintaa. En sitten tiedä mistä on kyse.

Työt sitten loppui aikaa sitten tuolla Kuninkaantiellä, syystä jota en vieläkään tiedä kun eivät vaivautuneet perustelemaan mitenkään. Tylsää.. persiistä sanoisin..

No ei sen voi minkään. Pajalle taas jossain vaiheessa, sitten kun Osla jossain vaiheessa vaivautuisi laittamaan mulle paperit tulemaan et pääsis kuittaamaan työkkärin jne. Pläh..

Jossain vaiheessa pitäisi lähteä taas pelaamaan biljardia. Vähän niin kuin lupauduin yhteen porukkaan pelaamaan.. jopa ihan liigaan. Saa nähdä mitä siitäkin nyt sitten mahtaa tulla. En ole tuota keppiä oikein heilutellut sitten ties koska. Ei mitään muistikuvaa. Liian kauan. En varmaan osaa edes pelata enää. Tai no.. kai sitä ossaa..?

Hah.. Ronja on taas avulias oma itsensä. Yritä nyt sitten kirjoittaa jotain kun kissa makaa tossa käden päällä innoissaan riehuen kun sormet liikkuu koko ajan. Niitä on niin hyvä metsästellä ja järsiä. Minne se meiän arkajalka oikein katos?xD Koneesta muutenkin tykkää, näppiksen päällä on niin hyvä juosta ja koneen päällä muuten vaan nukkua kun on lämmin..

No joo.. tatuoinnin metsästykseen. Tai oikeastaan ei enää kun löysin kuvan minkä haluisin. Tai kaksihan niitä oikeastaan on.. mutta silti.. Onhan tota ihoa muutama kohta käytettävissä xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.