IRC-Galleria

LaDonna

LaDonna

Poeta fit, non nascitur.

sth sth sthSunnuntai 30.09.2007 19:50

Äääh tätä elämää. Äsken sitä oli rikas, ja palkkaakin oli...yhtäkkiä taas koulupenkillä ja rahaa on silleen et hyvin menee, mut voi kunpa olis niin ku joskus oli :( köyhä/rikas vuorotellen :( life sucks..only I do it..heh hmmm well...nothing!

Koulussa laskentaa ja niitä perus jag prata inte svenska tunteja... hauskaa on, ja kavereita oon saanut kyllä, toivottavasti niistä kehkeytyy pitkä ystävyys :) muuttaa ja/tai siivota ensteks pitäis, enkä näy saavan sitä milloinkaan tehdyksi, jostain syystä, vaikka embbu on luvannu auttaa, ja mä oon luvannu kokata sille 2 viikkoo siiitä hyvästä.-mut ei kait mittää viel... en tykkää siivoomisesta, and thats it...

Noh, ja sit myös se et oon luvannu alkaa käydä lenkillä (parka embbu, oikeesti) milloinkohan sekin päivä tulee? haaah, no ei oo hauskaa.

Pitäisköhän tässä jossain vaiheessa ruveta oikein aikuiseksi? Nyt kun kerran vuosia on siihen tarpeeksi paljon? Cant say Im too old for this shit.. Because I DON'T feel like I am... most of the things people have done 10yrs ago, I'm doing them NOW...so ..please... I wish no one get's me wrong with this one. I am who I am, and am never gonna be less nor more than that!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.