IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Maailman paras päivä.<3Sunnuntai 30.04.2006 21:47

Varmaan ihmettelette otsikkoa. Mutta voin vain sanoa, Kyllä, päivä on maailman paras.
Miksi? Ei ole vaikeaa vastata. Asialle on vain yksi selitys. Se selitys, jota en ole 3-vuoteen nähnyt.Seemin Lupaus.<3 Suurinpiirtein kahden viikon päästä olisi tullut 3-vuotta siitä, kun pikku-ukkoni olen viimmeksi nähnyt. Mutta kauan odotettu näkemisen kaipuu on nyt ohitettu. Näin pojan tänään<3.

Ensimmäinen ajatus pienestä karvapallosta jonka näin pitkän ajan jälkeen oli, kuinka suloinen kultaseni onkaan ollut. Pieni rakas, jota minulla on ollut kova ikävä.
Massiivisemmaksi muuttunut Lupsu, ihan emänsä näköinen tapaus. Artutaren pää, kaikki.
Kolmen vuoden odotukset toivat tunteet pintaan, kun herraseni näin. Kyyneleet tulivat silmiin. Kuinka pikkupojasta olikaan tullut isomies(vaikka ei olekkaan kovin suuri). Kuinka en ole ollut todistamassa pojan kasvua nuoresta villikosta, rauhalliseksi lasten ratsuksi.

Mutta vielä jonain päivänä haen pojan takaisin kotiin. Kotiin missä se saa viettää loppuelämänsä kuolemaansa saakka. Sydämmessäni Lupsu on aina omani, tulevaisuudessa toivonmukaan kokonaan oma. Ehkä kaksi vuotta jaksan vielä, ennen kuin pystyn(opiskelujen takia) pojan hakemaan kotiin.(Ja toivonmukaan kultaseni nykyinen omistaja on silloin valmis myymään Lupsun minulle).

Seemin Lupaus, maailman ihanimpia hevosia mitä tiedän. <3

Tällanen taas.:DKeskiviikko 19.04.2006 20:58

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

Niin, no tällänen Tiistai 18.04.2006 21:18

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.)
MITEN TAPASIMME? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan..!!

Vielä tästä päivästä.Lauantai 15.04.2006 00:59

Niin, tein sitten sen kanakeiton, ja söinkin sitä jo. Nam:D

Laulettiin tuossa Elunan ja Iinun kanssa karaokea:D Vähään hauskaa.

Eluna laukkaskin Kermiksen kanssa, kun oltiin ratsastamassa, yhtäkkiä ne vaan lähti ja mä jäin mun uljaan pyörädatsuni-ratsuni kanssa jälkeen XD

Mutta, eiköhän tää jo tältä päivältä riitä. Huomenna seinäjoelle raveihin.

Ratsastusta ja modaustaPerjantai 14.04.2006 21:36

Ratsastettiin tänään Ellun kans Kermiksellä. Poika sitten päätti hypätä pystyyn, kun olin selässä. No ei mitään, pysyin onneksi selässä.

Modasin sitten uuteen uskoon. Se Antti Tuisku Modaus on sitten mun rakkaille tyttösilleni. :DHeh, se oli pakko laittaa siihen kuvaan kun sen löysin.(Tosin en oo siitä yllä olevassa tekstistä samaa mieltä).

Pitäs lähtee tekemään kanakeittoa(juu, taas kanaa)XD

Mutta minä menen. Moikka<3

Traktorilla ajoo ymsTorstai 13.04.2006 21:54

Joo. Käytiin isän kanssa hakemassa meidän traktori pois someronkankaalta. Mä ajoin traktorilla ja isä autolla perässä(meiltä on sinne matkaa varmaan sellaset n.10km). Perässä oli rankakuorma. Rellestin pitkin sivuteitä, ja tota Luoman hurjaa päätietä pitkin.
Kerran meinasin ajaa ojaankin:D

Sitten kirkolle kauppaan ja kirjastoon. Lainasin ruokinnan tuloksiin 3:sen vai mikä sen nimi onkaan. Ellu tuli meitä vastaan tiehaarassa.

Sitten kotia, hetkeks aikaa koneelle ja Ellun kanssa talliin. Harjattiin Kermistä(talvikarvaa irtoo, joo). Sit menin ratsastamaan Ilman satulaa. Ellu vuoli pollen etukaviot, huomenna sitten takakaviot.

Sitten syömään lettuja, ja sen jälkeen tänne koneelle. Pitäis lähetellä sukupostiin kuvia.

Mutta joo, jääkööt tähän.

Huomenna sitten taas

KotonaTorstai 13.04.2006 01:40

Juu, tulin jo tänään kotiin.
Koneella hetken aikaa, sitten nukkumaan.

Tänään oli ratsastustunti, menin Pikalla. Heh, kynsin siinä samalla vähän maatakin. Eli kirjaimellisesti tulin alas:D No takaisin ponin selkään ja tunti jatkuu XD

Salli-neitosta en kerennyt hoitamaan, mutta ens viikolla sitten.

Mutta niin, pitäs kait lähtee sinne sänkyyn...

Ellu tulee huomenna, kivaa.:D Mutta nähtäillään taas.

Hmm. Viikonloppu ja romahtamiset:DKeskiviikko 12.04.2006 00:37

Nii, Vetelissä romahti maneesin katto v-loppuna. Onneksi ei heposia ja ihmisiä jääny alle.

Täälläkin oli su iltana romahtamisvaara, olin maneesilla tallivuorossa. Hevoset kaikki saanu sisälle ja lähtövalmis, kun ilmoitetaan, että hevoset ulos, toppaloimet niskaan, heinää ja vettä tarhoihin. No mä soittelin sitten ihanille kämppiksilleni jotka tuli auttamaan, ja hevoset saatiin vauhdilla pihalle ja ruokaa eteen. Hyvin koulun säihkysääri ratsut ulkona pärjäs. Hyvä karaistava kokemus noille uusill pv-juntturoillekkin.:D

Niin, tein siis v-lopun maneesilla yksin. Vaikka aluksihan mun oli tarkoitus olla isolla. Kyllähän hommat ihan hyvin eteni, varsinkin kun tm-harjoittelija auttoi.

Tänään meillä oli kengitystunti. Hauskaa oli. Yhen haavan tein sormeeni, kun raspasin Mikin kavioa, mutta en edes huomannu sitä vastakun alkoi vuotamaan verta:D

Illalla kävin sitten hoitamassa Salli-neidin, joka on mun uusi nimikkoni. Ihan kiva tapaus, vaikka onkin vielä nuorineiti.
Sitten kirjastoon ja sen jälkeen tänne.

Mutta, palaillaan Taas.

AAwwwwTiistai 04.04.2006 17:57

Heh.

Poliisisetä kävi pitämässä tänään meille jonkun sellasen "puheen". No kertoili kaikesta.
Kaiken loppuhuipennus oli se kun talkkarimme(joka oli ollut katolla kolaamassa lunta pois), tuli lumen mukana maahan(ja tikkaat seurasivat myös mukana). No tietty porukka menee katsomaan, että talkkarillamme on kaikki hyvin. Me sitten istuttiin siellä luokassa ja kuunneltiin poliisisedän puheet loppuun.

Koululle tuli eilen uusi hevonen. 4-vuotias suokkiruuna, "Viltsu". En ole vielä pikkumiestä nähnyt. Illalla käyn katsomassa, samalla kun meen laittamaan Mikkiä iltatunnille ja taluttamaan sitä.

Piinaan taas yhtä tyyppi sen miesasioissa. Kun se nyt ei ota selvää siitä yhestä.
Ei kait sen niin vaikeeta pitäs olla. Ehkä se sitten onkin.

Mutta palaillaan taas.

HubaaMaanantai 03.04.2006 21:04

Heh. Meillä oli tänään taas ratsastustunti. Tai no ratsastustunti, Kolme hevosta(Vihu, Pirpana&Mikki), 5 tyttöö+"Opettaja".. Eli kaks tyttöö+ "Opettaja" juoksutti ja kolme heilu selässä aluksi. Mä ja Dragon_Heart palloiltiin Mikin kanssa. Mä juoksutin ensin ja Anna vaan istu siellä selässä.Ja jumppaili. Sitten vaihettiin ratsastajaa, ja mä menin selkään palloilemaan. Heh ja hauskaa oli. Ravissa pysty istuun suhkoht nätisti, laukassa paremmin(tottakai). No hauskaa oli.

Nyt sitten istuskelen atk-luokassa ja sombailen Natriumin miesasioita.:D Heh.
Illalla kait katotaan Harry Potter, ja löhöillään vaan asuntolassa.

Mutta ei kait tässä sen kummempia.

Palaillaa.

<3<3<3