IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

kokeita...:)Keskiviikko 30.11.2005 14:33

Aamulla kaks oli vapaata. Ku Jorma ei ollu paikalla, niin sitten saatiin nukkua pitempään... Sitten alkoikin heppatunti ja koe:) Oli ihan ok.

Illalla on sitten taasen hubaa....:) Mutta eipäs kerrotakkaan siitä kaikille...:)

Ja sitten pitäisi käydä hoitamassa Santra neiti...No iltaan on vielä paljon aikaa....

Kääk..Huomasin juuri, ettei minulla ollut paikkakuntaa..No menin tietenkin selailemaan paikkakuntia, ja kuten epäilinkin Peräseinäjoki oli POISTETTU listalta. Prkl. Laitoin sitten paikkakunnaksi Perhon. Seinäjokinen kun minä en ainakaan oo... Täytyypäs vähän valaista ylläpitäjiä asiasta. Peräseinäjoki vaan takaisin paikkakunta listalle, sillä Peräseinäjoki ei ole eikä tule olemaan Seinäjoki, ei koskaan.;D

Taidankin lähteä heti valittamaan.

.....Hmm...Tiistai 29.11.2005 18:21

Tänään oli vipa heppatunti. Opeteltiin laittamaan suitsia, satulaa ja suojia;) Hih. Tosi kivaa...Saatiin tänään tietää koska joudutaan tallivuoroon, mulla on tallivuoro 25-27 pv. joulukuuta. Ja vielä Jussin ja Pasin kanssa. Mitähän siitäkin tulee?!
Ollaan Maneesitallilla, siellä on ihan mukavia hevosia....:)

Illalla kävin hoitamassa Santraa. Pesin sen hännän:) Tosi nice... Oli aika likainen.
Iina tuossa ilmoitti että ehkä voin mennäkkin asuntolaan yöksi.:) Eli sinne sitten varmaankin torstaina:) Mutta palaillaan astialle....:)

U lalalalalMaanantai 28.11.2005 21:31

Viikonlopun tapahtumia:
Ratsastin lauantaina kermiksellä ihanan maastolenkin. Lumisessa maastossa ratsastaminen on niin ihunaa. Sunnuntaina mummolaan, sieltä perhoon.

Tänään:
Kävin hoitamassa Santran(Nimikkohoitsuni mollilla). Käytiin Annna, Sannin, Mirkan, Heidin ja Krissen kanssa kaupas. Tänään oli traktorikoe, sain siitä 3:sen. Ihan hyvä...Koe oli ihan ok. Nyt olen atk-luokassa ja teen kaikkea kivaa;)
- Vanhemmat »