IRC-Galleria

Laajasalon_Nuta

Laajasalon_Nuta

Tsekatkaa Blogi, niin tiedätte pidetäänkö keväällä yönuta vai kaksi kertaa lauantaina talo aukil! :)

Talomiittien meininki vuonna 2010Tiistai 05.01.2010 16:53

Homman nimihän talokokouksissa on se, että te nuoret, talolla kävijät, saisitte itse vaikuttaa siihen, mitä talossa tapahtuu.

Talokokoukset tai talomiitit, miten haluatte, pidetään vuonna 2010 joka maanantai. Joka toinen maanantai miiteissä käsitellään vain perjantai-iltojen ohjelmaa, joten vaikka kokouksia on useammin, kyse ei ole mistään hullun raskaasta jutusta.

Talomiittien aiheet pyritään laittamaan sekä tänne, Facebookkiin että talon ilmoitustaululle etukäteen. Näin miittien aihepiirit ovat ennalta näkyvissä. Miittien aiheita voi ehdotella sekä tänne Galtsun yhteisöön, että Facebookkiin.

Ennen jokaikistä talokokousta me ohjaajat kysellään, onko talolla sillä hetkellä vapaaehtoisia talomiitteihin osallistujia. Jos on, niin hyvä. Silloin vain ne, keitä kyseinen asia kiinnostaa, voi osallistua miittiin. Jos vapaaehtoisia ei kuitenkaan ole, niin siinä tapauksessa kaikki talolla olijat osallistuvat talomiittiin. Jos osallistumiseen ei ole halua, niin sitten mennään ulos odottelemaan talokokouksen ajaksi. Vapaaehtoisuus olis siis tosi jees, kaikkien kannalta. :) Kaikkiin miitteihin ei siis kaikkien tarvitsekaan osallistua. Kevään ja syksyn lopulla aktiivisimmat miiteissä kävijät palkitaan (palkinto ei ole sipsi- eikä karkkipussi ;)))!

Yleisesti ottaen on toivottavaa, että ihmiset antaa puheenvuoron toiselle miiteissä. Mitä vähemmän ohjaajat puhuvat, sitä parempi. ;)

Jokaisessa miitissä valitaan miitille sihteeri, joka kirjoittelee miitissä käsitellyt asiat ylös. Suotavaa olisi, jos kyseinen sihteeri laittaisi samaisen pöytäkirjan myös tänne ja Facebookkiin. Jokatapauksessa, joko sihteeri, tai ohjaaja pitää tästä lähtien huolen siitä, että miittien pöytäkirjat ilmestyvät sekä tänne, että Facebookiin.

Tässä varmaan perusjutut talomiitteihin liittyen. Miitit on teidän juttu, talo on teidän juttu. Te päätätte miiteissä, mitä kaikkea talolla halutaan tehdä tai jättää tekemättä. :)

Mitä ootte mieltä näistä? (Jaksoiko kukaan lukea tänne asti...? ;)

Palataan asiaan! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.