IRC-Galleria

Laajasalon_Nuta

Laajasalon_Nuta

Tsekatkaa Blogi, niin tiedätte pidetäänkö keväällä yönuta vai kaksi kertaa lauantaina talo aukil! :)

1. TalokokousKeskiviikko 13.01.2010 13:08

Isojen talokokous Maanantaina 11.1.2010 klo 18.00

Osallistujat: Ida, Mirella, Veera, Artsi, Julia, Valttu ja ohjaajista Anna ja Tatu
Sihteerinä: Veera

Käsiteltävät asiat:

1. Nuorten asiat
• Kinkkua leivän päälle. Seuraavan kerran kun ostetaan leivän päälle laitettavaa, niin ostetaanpa myös kinkkua! (Anna lupaa pitää asiasta huolen, myös nuoret voivat Annaa asiasta muistutella. ;))
• Keskustelua Salkkareista ja siitä, milloin Salkkareiden uudet jaksot alkavat…
• Enemmän pitäisi saada ruokaa. Ohjaajat toteavat tähän, että nuorten toiveesta voidaan kokata lisää.
• Lauantaisin talo auki. Ohjaajat vievät asian omaan palaveriinsa, eli yksikkökokoukseen. Asia viety eteenpäin Ti 12.1., ja vastaus toiveisiin on se, että kevään aikana on mahdollista pitää talo auki jo(i)nakin lauantaina. Ideoita toiminnasta kehiin, niin talon auki pitäminen on mahdollista!
• Viron tai Ruotsin matkaa toivottiin. Ohjaajat on sitä mieltä, että jos kyseessä on muutakin kuin ryyppyreissu, niin asiaa voidaan kyllä kehitellä…
• Perjantaisin toivottiin lisää leipomista, tämä onnistuu!
• Yönutaa toivottiin. Toivottiin myös, että siellä saisi polttaa. Ohjaajat totesivat, että vanhempien luvalla tämä voisi olla järjestettävissä. Facebookiin on luotu tapahtuma, jonne pyydetään yönutasta kiinnostuneita ilmoittautumaan. Ilmoittautuminen ei ole sitova, katsotaan vain, ketkä olisi kiinnostuneita osallistumaan yönutaan. Jos haluajia on riittävästi, yönuta toteutetaan kevään aikana. Toivottiin, että ohjaajat olisivat mukana menossa, ja ehkä vetäisivät jotain pelejä. Tämähän onnistuu vallan hyvin. Nyt vaan listaan nimiä, niin kehitetään yhdessä kaikkien aikojen yönuta! 
• Leffoja toivottiin sekä yönutaan, että pe-illoiksi. Ohjaajat lupasivat selvittää, miten K-15 leffojen kanssa pitää toimia. Voiko K-15 leffoja katsoa ohjaajien läsnäollessä? K15 =Kielletty alle 15-vuotiailta, kuitenkin niin että saa esittää 13 vuotta täyttäneille aikuisen seurassa. Lähde: Wikipedia. ;) Pitää kuitenkin ohjaajien katsoa ja tietää millainen leffa on kyseessä, esim. ei hullua väkivaltaa jne. Mutta onnistunee!

2. Perjantai-iltojen ohjelma
• Tulevana perjantaina skeittirampin avajaiset!

3. Kaikilla pitää olla jäsenkortti 2010

4. Talon säännöt
• Kiroilusta tästä lähtien 10 minuutiksi jäähylle.
• Muuten säännöt on ihan ok. Sääntöä numero kymmenen kritisoitiin hieman (Ruuat täytyy syödä keittiössä tai baaritiskillä.) Mutta tämä sääntö on suunnattu pääsääntöisesti pienille kävijöille. Toki tarkoittaen, että isot kävijät osaavat syödä sotkematta.

Kokous päätettiin kello 18.50.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.