Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

TurkkuSex 2007 lusittuMaanantai 10.09.2007 16:50

Nonniin, taas on jäpitetty pari päivää messuilla. Hauskaa ja kivaa oli, yksi rottinki tuli taas piiskattua sytykekuntoon, pitkästä raipasta lähti 5cm pätkä päästä ja ikean paistinlasta todettiin oikein käyttökelpoiseksi, jahka sen vielä heppaisi kiinni kahvaansa ettei se karkailisi.

Onhan siinä toki viihdearvoa että yhdessä selässä on selkeä paistinlastan mallinen mustelma, siis sen koko lastaosan, eli lyönnin lopussa se lähti kahvasta irti ja osui selkään yksinään :)

Kameraan kertyi muutamasata kuvaa, niistä joitain kymmeniä jopa ihan hyvälaatuisia, joskin "hieman" tämän saitin sensuurikynnyksen kanssa ristiriidassa olevia. Jos en nyt ihan väärin tunnistanut, niin tuli sitten piiskattua Brittany Andrewsiakin, yhtäkaikki yhdennäköisyys on ilmeinen ja kielivalikoimassaan oli vain englanti.

20 tuntia piiskaamista ja kuvaamista, ja ensivuonna uudestaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.