IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Harayuku park ja AkibaraMaanantai 10.12.2007 03:40

Syksy on saapunut Harayukuparkkiin...

Akibara on ihan karmea mesta, kyllä, sieltä saa ihan kaikkea, uutena ja ylihintaisena overseas mallina, tai sitten japan only versiona, tai käytettynä... Hankala mesta.

TokioonPerjantai 23.11.2007 20:28

Kas, sitä iskee päällensä työmatkan.

Viikko pitäisi viettää yokohamassa, josta ei sinällään ole paha heitto tokioon, ja jollei muuta niin kai siinä yksi vapaapäiväkin on, ainakin se jolloin sinne saavun.

Sanokaahan japanifanaatikot minne siellä kannattaa mennä piipahtamaan, kun voisi haluta ostaa hassuja vimpaimia, pornahtavia tai ihan tekniikkaa vain?

TurkkuSex 2007 lusittuMaanantai 10.09.2007 16:50

Nonniin, taas on jäpitetty pari päivää messuilla. Hauskaa ja kivaa oli, yksi rottinki tuli taas piiskattua sytykekuntoon, pitkästä raipasta lähti 5cm pätkä päästä ja ikean paistinlasta todettiin oikein käyttökelpoiseksi, jahka sen vielä heppaisi kiinni kahvaansa ettei se karkailisi.

Onhan siinä toki viihdearvoa että yhdessä selässä on selkeä paistinlastan mallinen mustelma, siis sen koko lastaosan, eli lyönnin lopussa se lähti kahvasta irti ja osui selkään yksinään :)

Kameraan kertyi muutamasata kuvaa, niistä joitain kymmeniä jopa ihan hyvälaatuisia, joskin "hieman" tämän saitin sensuurikynnyksen kanssa ristiriidassa olevia. Jos en nyt ihan väärin tunnistanut, niin tuli sitten piiskattua Brittany Andrewsiakin, yhtäkaikki yhdennäköisyys on ilmeinen ja kielivalikoimassaan oli vain englanti.

20 tuntia piiskaamista ja kuvaamista, ja ensivuonna uudestaan.
Olettehan olleet kilttejä ;)

Joululahjakalenteria pukkaaKeskiviikko 07.12.2005 23:13

Jaaha, itsepäisyyspäivä on takana, ja olisi aika kertoa päivän lahjavinkki

Pinkit pörrösukat! Ja mitä karummalle äijälle, sen parempi.

Joululahjakalenteria pukkaaTiistai 06.12.2005 00:31

Kappas, jo viides kerta, tää huolestuttaa kun menee kerta kerralta myöhemmäksi.

Serkkua voinee ilahduttaa, jos säkä käy, siis Nimellinen säkä, ristikkäislentojen turhalla vastalentoparilla, bookkaa vaan ne sopivasti samalle päivälle tai viikonlopulle, ja antaa serkulle ilmaiset lennot paikkaan X.

Sääntöjen mukaanhan henkilön nimi saa erota lipussa olevasta kaksi merkkiä, siksipä olen isäni serkulle jo yhdet lennot antanut, joskin oli ryökäle silloin estynyt, mutta jonain kauniina päivänä vielä...

Eli menopaluulennot jonnekin, tietenkin niin ettei lentoja voi siirtää tai vaihtaa.

Joululahjakalenteria pukkaaSunnuntai 04.12.2005 19:00

Neljäs päivä, ja neljäs kyseenalainen joululahjavinkki.

Toisin kuin yleensä, en suosittele pakkaamaan hanipuppelille makkaratangon kokoista dildoa yllärinä, parempi voisi olla jonkun "alan liikkeen" lahjakortti, mielellään lisämaininnalla "mennään yhdessä"

Alan liikkeistä uskaltanen suositella Keltaista Ruusua (kamppi/helsinki) ja HotLips liikkeitä noin keskimäärin. SinCityjä en enää suosittele, ellei käsityksesi eroottissävytteisestä lemmenlelusta ole orgasmiavaimenperä tai vibraava pesusieni.

Joululahjakalenteria pukkaaLauantai 03.12.2005 23:24

Jaaha, tänään olisi kolmannen huonon joululahjavinkin aika.

Kuulin tuossa että tyttöystävälle/vaimolle ei saa missään nimessä mennä antamaan joululahjaksi mitään hyödyllistä malliin paistinpannu, onneksi huomasin Heinon Tukussa sievän 40cm halkaisijaltaan olevan paistinpannun, jos kauniimpi puoliskosi ei ole bodarityyppiä saa treenailla hetkosen ennen kuin sillä tulee sinua hutkimaan :D voisin siis suositella!

Päivän huono lahjaidea: Tyttöystävälle/vaimolle 40cm halkaisijaltaan oleva paistinpannu, Heinon Tukusta ja hintaakin vaan n. 140€

Joululahjakalenteria pukkaaPerjantai 02.12.2005 13:58

Huono joululahjaidea numero 2

Jos vielä vähän kirjallisuuteen menisi, voisi Harry Potter jumaloinnin riivaamalle siskolle/veljelle/jollekin muulle sukuloiselle kiikuttaa niinikään luettavaa

Barry Trotter ja häpeämätön parodia
http://www.sammakko.com/kirjat_ja_kirjailijat/Barry_Trotter/index.php

Eli pannaa Harrya halvalla :D

Joululahjakalenteria pukkaaTorstai 01.12.2005 16:03

Pitäsikin jaksaa alkaa lätkimään tänne kuninkaallisia joululahjaideoita eri kohderyhmille

Aloitetaan vaikka verenpaineesta ja kolesterolista tauotta paasaavasta sukulaistädistä, hänelle tietenkin pukki tuo kovan ja rasvattoman paketin

http://www.wsoy.fi/index.jsp?c=product&isbn=951-0-29604-X

Näppärä teos jossa kerrotaan kuinka lääketeollisuus kehittää sairauksia myydäkseen lääkkeitään, suosittelen muillekin joilla terveysintoilu tursuaa korvista ulos.

Kirjan tiedot ihan linkittä: Jörg Blech, Kuinka meistä tuli potilaita? ja ISBN 951-0-29604-X
« Uudemmat -