IRC-Galleria

LadyJane

LadyJane

Valentine, and nothing less

Selaa blogimerkintöjä

Hopsanssaa.Maanantai 07.11.2005 16:24

P**kele ku o ilimeisesti jääny laittamatta tänne mittään eilen. Noo, sitä sattuu, eiköstä vain? Sen kasa pittää vissiin sitten vain oppia elämään. Vissiin..

Nyoo. Tiedättekö mikä on muuten harvinaisen terävästi suoraan pe**eestä? Opettajat, ja luennoitsijat, joilla ei ole minkäänlaisia sosiaalisia kykyjä. Ei osata tavoittaa yleisöä. Ja sitten ihmetellään kokkeita tarkastaessa että, "mikäs he**etti tässä o, ku kukkaan ei oikein ole ymmärtäny tätä asiaa, ja minä niin selekokielelä koetin puhhuu, että kaikki ymmärtäis.." ja pa**at. Kyähän se kieli asiaan kuuluu, mutta jos ei ossaa tavoittaa yleisöä, niin miten voi olettaa että ihmisten mielenkiinto pysyisi yllä? Ei niin mitenkään!

Ja tässäpä on mietittävää, että miten saisi ihmisten mielenkiinnon pysymään yllä? Miten se siis tapahtuisi? Konkretian kautta? Vahvojen esimerkkien kautta? Keskustelun? Miten vain.. Henkilökohtaisesti pidän entien keskusteluista, ainakin teoreettisissa aineissa, koska silloin ne asiat vain jää mieleen paremmin. Ainakin paremmin kuin lukisi. Samoin myös tekemisen kautta tuntuu oppivan paremmin.. Ehkä se johtuu vain siitä, että ne ovat yleensä hauskempia.. mutta niin, en tiedä.

Häippäsen taas. Eläkää sen kanssa.

-Junnu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.