IRC-Galleria

Laphalainen

Laphalainen

Suomenmaalla

Uusimmat blogimerkinnät

No menikos se hyvin?Lauantai 16.02.2008 21:48

Oli torstai-ilta 14.2 ja suomalaisilla karjuilla oli krapula kuten tavallista on. Yksi heistä sai idean lähteä reissuun viikonlopuksi sillä koulukinhan alkaisi vasta ensi tiistaina. Ensin ajatusta pidettiin hieman liian hätäisenä, mutta sittemmin kaikki syttyivät ja pienien kikkailujen ynnä näppäilyiden jälkeen poikain bussi lähti perjantaina kello 03.00 Brnosta kohti Popradia, kohti Slovakiaa. Tarkoitus oli tietysi katella mestoja, hengailla, chillailla ja laskea niitä mäkiä!! Popradiin päästiin kivuttomasti ja Popradista tatrancka lomacaan, jossa laskettelukeskus sijaitsee, oli myoskin helppo menna. Hotelliksi kelpuutimme ensimmäisen josta kysyimme hintoja. Netistä oli tsekattu etukäteen että noin 10 euroa yo pitaisi riittää. Päädyimme kuitenkin maksamaan 33 euroa yoltä sillä olimme tulleet paikkaan, jossa suomalainen saa rellestää. 6 kaverusta majoittuivat noin 100 nelion kattohuoneistoon, jossa oli oma keittio, kaksi suihkua, kolme telkkaria, stereot ja SAUNA!
Voin kertoa, että siellä kylvettiin siinä saunassa!!

Ehkä kaikkein "hienoin" tai mieleenpainuvin asia reissussa oli kuitenkin tämä

Lähdimme laskemaan Slovakiaan intoa täynnä Perillä vuokrasimme kamppeet, otimme hotellin ja lähdimme ostamaan rinnelippua... "joo tällä hetkellä täällä on niin kova myrsky että hissit ei aja, ja huomenna varmaan sama homma"
Oltiin siinä sitte, että ei oo todellista ja eikun välittomästi välikaljalle miettimään tätä hommaa oikeen tosissaan. No meneeko se sitten ryyppäämiseks suomalaisilla!? Kai sitä nyt ryyppää kun lunta sataa ja hissit ei aja! Olis ollu mukava päästä koittamaan laskemista kun sitä ei oo nimittäin tullu tehtyä, mut ei väkisin! Piä tunkkis perkele!!

Kaikesta huolimatta hemmetin mukavaa oli ja hauskaa pidettiin. Ei piä kato stressata, keep on living!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.