IRC-Galleria

;DLauantai 27.03.2010 21:37

~ Kiihotun kun sormesi vaeltelee pitkin runkoani ja hierot tappiani. Ota minut aina mukaasi, älä jätä tai vaihda... t: oma rakas kännykkäsi
~ Olen ovea vasten. Tulet, työnnyt sisääni. Kuulumme yhteen. Käänsit, väänsit. Minä valitin ja naritin.. viimein avauduin ja laukesin... Olenhan ABLOY
~ Sä annoit väliin huulien, tunsin saavani kokonaan sen. Mä yskin ähkin punastuin ja melkein siihen tukehduin. Se oli kokemus ihmeellinen, kun sain tupakan ensimmäisen.
~ Tarjosit sitä mulle. Ensin en uskaltanut, mutta sitten otin sen suuhuni ja tunsin, miten vaahto virtasi suupielilläni AAAAHH! Olut on poikaa.
~ Sinä pumppasit ja pumppasit, eteen ja taakse, tasaisin vedoin. Se kovettui ja kovettui kunnes se oli kova ja sileä. Vihdoinkin pyöräni renkaassa on ilmaa!
~ Minua halutti, tahdoin tehdä sen. Menin Esson nurkalle, avasin vetoketjun, otin sen esille, ravistelin sitä. Nautin siitä. v***u! Poliisit!
Heitin sprayni pois.
~ Tämä näppärä vehje on 15cm pitkä. Sen käytöstä nauttivat miehet ja naiset. Sen toisessa päässä on tukko karvaa ja toinen pää on sileä. Käytettäessä se toteuttaa edestakaista liikettä ja jättää jälkeensä usein valkoista ainetta. Tällaista toimintaa suositellaan toteutettavaksi 2krt päivässä... Ah, kyllä hammasharja on kätevä.
~ Kun tässä nyt makaan sängyssäni ja muistelen viime yötä, tunnen halua puristaa sinua. Tulit luokseni odottamatta ja laskeuduit alastomalle keholleni, nälkäisenä. Imit minua kunnes lopulta nukahdin. Aamulla vierailustasi oli vain muisto, mutta ensi yönä odotan sinua täysin valveilla... Saatanan hyttynen!
~ Otat sen suuhun kovana ja kuivana. Imet, puret ja lutkutat sitä. Kun se on antanut makunsa, otat sen pois; velttona ja kurttuisena. Kyllä purkka on hyvää!

<3Tiistai 09.02.2010 23:21

Oikeilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua, koska oikea rakkaustarina ei koskaan lopu. Tiedät olevasi rakastunut, kun vaikein asia on sanoa hyvästi. Älä koskaan anna kenellekään kaikkeasi, sillä kun hän on poissa, on sydämesi viety.
Kun elämäsi rakkaus jättää sinut ja sanoo "voimme edelleen olla ystäviä" se on sama asia kuin koirasi kuolisi ja äitisi sanoisi "voit edelleen pitää sen". Jos et saa jotain ihmistä ajatuksistasi pois, ehkä hänen kuuluukin olla siellä. Kun todella rakastat jotain, olet valmis päästämään irti ja jos hän tulee takaisin, se on tosirakkautta. Koska tosirakkaus on aina vaivan arvoista.
Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi. Kun kasvamme, opimme, että se ihminen kenen ei koskaan pitänyt pettää meitä, luultavasti tekee sen. Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua.
Rakkaus on kuin sota, helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Maailman hienointa ja kauneinta asiaa ei voi tuntea, eikä nähdä, vaan se pitää kokea sydämellä. Älä koskaan riko sydäntä, joka oikeasti rakastaa sinua. Älä satuta häntä tai vaihda toiseen. Älä odota enempää kuin hän voi antaa.
Hymyile, kun hän tekee sinut onnelliseksi, huuda, kun hän tekee sinut vihaiseksi ja kaipaa, kun hän ei ole kanssasi. Ota kuvia, naura liikaa ja rakasta niin kuin sinua ei olisi koskaan loukattu. Koska jokainen 60 sekuntia, jotka vietät vihaisena on minuutti onnellisuudesta pois, jota et koskaan tule saamaan takaisin.

Pariisi, täältä tullaan! ^^Tiistai 17.11.2009 22:27

Huomenna lähtö Pariisiin, sunnuntaina sitten yömyöhään paluu tänne :P

Hmm... Ei vaan oo mukavaa kun puhelut sieltä tänne maksaa asteen enemmän.. :/ Mutta ehkä sitä pärjätään sitten lyhyemmillä puheluilla :)

Viikonloppu oli aivan huippumukava! ^^ Varsinkin sunnuntai! <3

<3 UniklubiLauantai 14.11.2009 20:07

Oli aivan ihana keikka Uniklubilla eileen täällä Kyröössä <3 Kyllä mä vaan niin tykkään siitä bändistä <3 Vihdoin ja viimein pääsin kattomaan, vaikka bändistä ny oon tykännykki heti Rakkautta ja Piikkilankaa -biisin julkasusta lähtien :) Oli vaan ärsyttävää, ku en osannu sanotuksia kahelta uusimmalta levyltä :( Pitää ny sit opetella seuraavaa keikkaa varten ;)

Aamulla odotti ulkona mukava yllätys ^^Lauantai 07.11.2009 17:20

Oli ehkä hiukan tullu yön aikana lunta! ^^ Lyyti teki sit äsken Lennin kaa lumiukon :D

Lääkäri kuitenkin epäili tätä enemmänkin sikainfluenssaksi... :SSS Ja määräs viikon levon. Joo-o, että sillälailla, ja kun tosiaan se koeviikko alkais huomenna...

Erenistä tuli vamppyyri ;DTorstai 29.10.2009 23:39

Niillä oli koulun järkkäämät Halloweenbailut, ja Eren pukeutui vamppyyriksi! Mulla ei ihme kyllä ollut vaikutusta tuohon kauhuhahmon valintaan, vaan se keksi sen ite! Hieno juttu! :D

Meikin ja hiukset meikä kuitenkin teki Erkulle, ja helvetti, miehestähän tuli ihan jumalattoman komean näköönen vamppyyri! Sopis niin johonki vamppyyrileffaan... 8) Jopa meiän mummi sanoi, että Erestä tuli ny erittäin komea, ja samaa mieltä oli myös äitee, joka tuskin sai sanaa suustaan, ku oli niin hämmentynyt Eren komeesta ulkonäöstä :DDD

Eilenpä oli mukava ilta ^^Torstai 29.10.2009 22:53

Käytiinpä Jennin ja Kirsin kanssa kattomassa Thunder from Down Undereita ja Skandinavian Hunkseja... Oli mahtavat esitykset niillä :)))

Joo-o, yleisön keski-ikä oli äkilliseltä arviolta lähempänä 40v, ehkä jotain 35v.. :DD Ja meistä kyllä lähti ääntä ;DD

^^Keskiviikko 28.10.2009 00:54

Huomenna kattomaan Hunkseja Seinäjoelle med Jenni ja Kirsi!
Jennillä 18v synttärit! ^^

Keskiviikko 28.10.2009 00:30

Albania: Unë të dua ♥
Englanti: I love you ♥
Espanja: Te amo ♥
Galicia: Quérote ♥
Hollanti: Ik hou van jou ♥
Indonesia: Aku cinta kamu ♥
Italia: Ti amo ♥
Katalaani: T'estimo ♥
Kroatia: Volim te ♥
Liettua: Aš tave myliu ♥
Malta: I love int ♥
Norja: Jeg elsker deg ♥
Portugali: Eu te amo ♥
Ranska: Je t'aime ♥
Romania: Te iubesc ♥
Ruotsi: Jag älskar dig ♥
Saksa: Ich liebe dich ♥
Slovakia: Milujem ťa ♥
Slovenia: Ljubim te ♥
Suomi: Minä rakastan sinua ♥
Tanska: Jeg elsker dig ♥
Tsekki: Miluji tě ♥
Turkki: Seni seviyorum ♥
Viro: Ma armastan sind ♥
Jos välität jostain ihmisestä tosi paljon, kopioi tämä päiväkirjaasi