IRC-Galleria

Lauksu

Lauksu

http://lauksu.blogspot.com/

[Ei aihetta]Torstai 11.12.2008 21:35

Kun tyttö sanoo rakastavansa sinua;

hän todella rakastaa sinua, enemmän kuin voit uskoakaan.

VOI HELVETTIMaanantai 24.11.2008 10:33

Oikeesti hajoo pää tähän kouluun. Kaikki toimii aina. Jepjepjepjep.

Koko luokka tulee kouluun 8 ja sit joku tyyppi tulee kertoo et joo, teidän opettajan on kertonut teille, ettei teillä ole tunteja. Uuullatys!! Juu hyvin on kerrottu. Ehkä se kertoo jotain jos koko luokka tulee turhaan kouluun....

Wii.

Hyvin kulkee informaatio. Go Keuda go!

So nice <3Perjantai 14.11.2008 16:55

i'm in love with the way that you tell your friends
that you love me all the time, it's so nice
i'm in love with the way that you sleep an'
i'm in love with the way that you speak, it's so nice

http://www.youtube.com/watch?v=_2nKpnk0GEA
http://www.sweetslyrics.com/477092.dj%20ironik%20-%20So%20Nice.html

En osaa olla yksin, kun sain sut. <3Maanantai 10.11.2008 21:07

kertosäe:
Sun vieressä on lämmin
Kun ulkona on kylmä
Kun sua hellin
Oon aina taivaas
Tiedän mitä etsin
Kun sut löysin
En osaa olla yksin
Kun sain sut
(2x)

Saat mut jaksaa
Tuot helpotusta tuskaan
Ihana on istua vieressä rakkaan
Ei tarvi tuijotella yksin takkaa
Mä tiedän, että sain miehistä parhaan

Ilman miestä elämä olis tyhjää
Ilman miestä nainen ei pärjää
Ilman miestä ei ois joka estää
sortuu ryyppää ja baareja kiertää

kertosäe

Haluun jäädä tähän hetkeen
Tuntee sun sydämen sykkeen
Hyväillä sun sileetä poskee
Oppii tunteen sun jokaisen kaarteen
Haluun kuulla sun hengityksen
Tuntee sun väristyksen
Haluun laukasta jännityksen
Antaa täydellisen tyydytyksen

kertosäe

Mulla on niin lämmin ihan sun vieres

Tässä on hyvä olla

Enkä mä haluu lähtee mihkään

Ei sulla oo kiire

kertosäe (4x)

Tasan vuos sitten. 071107 ARI <3Perjantai 07.11.2008 14:39

Kauhea ikävä Aria. Tasan vuos sitten mun paras ja läheisin ystävä kuoli, silloin tuntui ettei oo mitään järkeä jatkaa. En uskonut että voisin mitenkään enää tulla toimeen, kun tuntui että puolet musta kuoli. :<

Edelleen Ari on mun ajatuksissa. Edelleen toivon että vielä näkisin tuon ihanan hymyn ja helisevän naurun ja voitaisiin jutella ja että voisin kertoa kaikista asioista joita mulle on tapahtunut Arin kuoleman jälkeen. Joskus luulenkin että nään Arin ohimennen jossain, esim. kaupassa. Silloin tekee mieli huutaa hänen peräänsä ja kun tajuan, ettei ole mahdollista nähdä häntä kaupassa kävelemässä ihan kuin joskus enennenkin, alan sättimään itseäni ja tulee ahdistava olo.

Ei voi oikeesti kuvailla miltä tuntuu menettää joku josta välittää niin paljon. Menettää se henkilö, joka on ensimmäinen jolle on voinut puhua asioista ja oikeasti omista tunteista ja fiiliksistä. Kun se henkilö on sulle kaikki, paras ystävä jonka kanssa vietät 24/7, isä, äiti, siskot, veljet - tutut ja tuntemattomat. Me ei kuitenkaan oltu pari, vaikka oltiinkin aikamoinen parivaljakko. Etenkin se sattuu, kun se sen henkilön menettäminen tapahtuu niin yhtäkkiä. Sitä ei pysty aluksi käsittämään ollenkaan. Se ei mahdu päähän.

Meillä oli sen päivän illaksiki suunnitelmia. Meillä oli sen viikon perjantaiksi suunnitelmia. Lauantaiksi, seuraavalle viikolle suunnitelmia, seuraavalle kuulle suunnitelmia. Seuraavalle vuodelle, kesälle, sitä seuraavallekin vuodelle suunnitelmia.
Yhtäkkiä se henkilö on poissa, etkä vain voi käsittää sitä. Koko maailma on yhtäkkiä pimeä, etkä näe valoa missään. Kaikki on mennyttä. Yhdessä hetkessä kaikki mitä sulla on, on mennyttä.

Mutta nyt. Vuosi Arin kuoleman jälkeen pystyn jo tietyissä tilanteissa puhumaan Arista itkemättä. Mutta useimmiten jonkun mainitessa Arin tai puhuessa muuten vain kouluammuskeluista, tulee kauhea ahdistus ja tekee mieli vain paeta vuorille. Joskus rupeaa ihan muuten vain itkettämään ilman syytä. Ilman että on edes ajatellut koko juttua tai mitään, mutta jotenkin vain niin alavireinen fiilis, että ei mitään rajaa.

Olisi niin paljon juteltavaa. Mulle on tapahtunut niin paljon. On niin paljon tunteita joista en vain pysty puhumaan. Mutta Arille ei tarvinnut aina edes puhua, se vaan tiesi.

Nyt olen löytänyt rakkauden. Ihmisen joka oikeasti välittää ja josta mä välitän todella paljon. Toivottavasti hän jaksaa kestää mua jatkossakin. Tiedän etten aina ole kaikkein helpoin henkilö. Muutenkin sai tällaisen sisältä rikkinäisen tapauksen. Rakastan. <3

<3Maanantai 03.11.2008 19:23

"Eräästä ihmisestä on tullut sinulle lähiviikkoina rakas. Hänen tapansa toimia saa kannatuksesi. Olette myös lähentyneet toisianne ilman sen suurempaa kohinaa."

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.10.2008 10:50

Miks kirjotan päiväkirjaan aina jollain kirjanFUCKINGpidon tunneilla? :c

No kun se on tylsää!

[Ei aihetta]Lauantai 25.10.2008 18:51

Ei mun aikani ole kenellekään kaupan.

Liian hyvää ollakseen totta.Perjantai 24.10.2008 21:59

Emt. Jotenkin tuntuu ihan uskomattomalta et mulla on kaikki ok. Kerrankin. Se varmaa menee kohta ohi. :D:D:D:: Törkeen hyvä fiilis.

Mut menos baarii. :D (siitä puheen ollen menny koko syysfuckingloma johonki ihan turhaan ryyBäilyyn) Ja sit yhen ihanan luo yöks. Ja sit toisekski yöks. <3

It's Partytime!Lauantai 18.10.2008 16:25

Tänää sit hiema bilettää. :)
Tyttöporukalla baareilemaan.
Jepjepjep. Kattoo paljon saa palaamaan rahaa..

Eilen sovittelin vaatteita et mitä sitä pukis tänää niin mammaki sanoi tossa äsken, että sano sit kun oot lähdössä, niin nappaan susta kuvan ennenko meet. :'D
Aha. :D:ASDASD