IRC-Galleria

Vitutus jatkuu :pKeskiviikko 07.06.2006 23:21

Edelleen vituttaa, nyt vain entistä ankarammin. Tänään taas tuli tunne, että jälleen ollaan epäonnistuttu mulle niin tärkeässä asiassa. Oon jo vuosia haaveillut omasta yrityksestä, joka alkoi jo olla toteuttamista vaille valmis. Mutta sitten kaikki meni taas päin persusta.

Tästä mun yrityksen perustamisesta voi kirjaimellisesti todeta, että perse edellä on menty puuhun.

Jos jotain kiinnostaa ryhtyä sairaankuljetusyrittäjäksi, niin onnea vaan sille. Mulle tuli tänään taas sellanen tunne, että heitän koko idean h*lvettiin -> Jälleen kerran tässä kahden vuoden aikana.

Olen yrittänyt hakea kaveria tähän hommaan (kun ei yksin olisi kauheata halua yrittäjäksi ryhtyä), mutta ei ketään kiinnosta. Kaikki ovat kyllä ilmoittaneet, että voivat tehdä firmassa töitä, mutta ketään ei halua yrittäjäksi. Pelkureita sanon minä. Eihän tässä elämässä voi mitään saavuttaa, ellei ota riskiä?

Jopa SPR:n paikallisosastollekkin olen tätä ideaa kaupannut, mutta ei ollut kiinnostusta. Yrittäjäkaveria olen hakenut nettiäkin myöten, mutta vain yksi vastaus aikanaan saapui (ja senkin jouduin valitettavasti hylkäämään).

Suoraan sanoen tää homma kusee ja pahasti.

Ketuttaa d:p

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.