IRC-Galleria

Lauruska

Lauruska

pörpörpör

Niin.Tiistai 27.06.2006 15:49

Viimeviikon keskiviikkona olin koululla kirjoittamassa opintotukihakemusta kesäajalle, olen ns. palkattomassa työharjottelussa yhessä insinöörivirmassa. Samassa puhelin soi ja ilmoitettiin että olen tervetullut siljalinelle työhaastatteluun. Nii en kyllä tosiaa ollu muistanu että olin edes kyseistä työtä hakenut ja olin aivan pihalla aluksi. Työhaastattelu oli seuraavana päivänä ja siellä mulle sanottii että oon just sopiva henkilö sinne töihin, ja että tervetuloa ryhmähaastatteluun maanantaina. No, se oli siis eilen, ja tänään sain puhelun että työt alkaa huomenna.

Aika höhlä olo, kun on kesäkuu lopussa ja oon lähes kaks kuukautta chillaillu vaa tekemättä mitään, kun kaikki työasiat on menny päin helvettiä ja Lahdessa se työtilanne on mikä on..
Nyt mulla on elokuun vimppaan päivään asti töitä Helsingissä, ja sit alkaaki koulu. Tuntuu typerältä et sillonku lomaili ni stressas vaa siitä ettei oo töitä, ja nytku on töitä ni heti alkaa ärsyttää et mun loma meni sit siinä. Mut joo, sellasta se elämä on.

EN voi olla kyllä muutaku tyytyväinen että nyt saan rahaa. Ja onhan mulla sitte viikonloput aina vapaita jollon voin tehdä mitä haluun. Jännää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.