IRC-Galleria

Layil

Layil

Why didn't I just walk away? Oh right, because I'm an idiot.

Uusimmat blogimerkinnät

HaasteKeskiviikko 01.02.2006 18:51

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :)
mjaahas..

1. Tykkään kerätä muistoja. esim. johonkin laatikkoon omia piirrustuksia ja muuta.. tai kavereiden kanssa yhdessä piirretään, liimataan ja kirjotetaan vihkoon meidän elämään liittyviä juttuja tai jtn sellasta.

2. Jos olen päättänyt ostaa jonkun cd-levyn, vaikka siihen ei ole varaa käyn katsomassa sitä jokaisena päivänä ja vertailen eri kaupoissa sen hintoja.

3. En tykkää pitää takkia kiinni ulkona (enkä sisällä).. pidän sitä kiinni vain, jos on liian kylmä. Tuntuu liikaa siltä, että olisi jonkun "kuoren" sisällä.

4. Olen tottunut lahjoittamaan paljon tavaroitani ja vaatteitani ystävilleni enkä voisi ajatellakkaan ottaa niistä hintaa.

5. Jos kuulen To/Die/Forin - Live In You biisin en voi olla toistamatta sitä. Ellen pysty toistamaan sitä en saa mielenrauhaa. x)

Tälläsiä vähemmän kiinnostavia asioita taas kerran.

LamPio
Valor
BloodTear_
AnSeLm|
donn-a

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.