IRC-Galleria

Layil

Layil

Why didn't I just walk away? Oh right, because I'm an idiot.

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

HautahuumoriaMaanantai 06.02.2006 22:46

Kaksi vampyyria makaavat arkussaan: "Pakko saada puuteria.. valkosta puuteria mun valkonen naama näyttää liian keltaselta pakko saada vaaleempi naama" niinpä sitten puuteroitiin arkussa naamoja.

HaasteKeskiviikko 01.02.2006 18:51

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :)
mjaahas..

1. Tykkään kerätä muistoja. esim. johonkin laatikkoon omia piirrustuksia ja muuta.. tai kavereiden kanssa yhdessä piirretään, liimataan ja kirjotetaan vihkoon meidän elämään liittyviä juttuja tai jtn sellasta.

2. Jos olen päättänyt ostaa jonkun cd-levyn, vaikka siihen ei ole varaa käyn katsomassa sitä jokaisena päivänä ja vertailen eri kaupoissa sen hintoja.

3. En tykkää pitää takkia kiinni ulkona (enkä sisällä).. pidän sitä kiinni vain, jos on liian kylmä. Tuntuu liikaa siltä, että olisi jonkun "kuoren" sisällä.

4. Olen tottunut lahjoittamaan paljon tavaroitani ja vaatteitani ystävilleni enkä voisi ajatellakkaan ottaa niistä hintaa.

5. Jos kuulen To/Die/Forin - Live In You biisin en voi olla toistamatta sitä. Ellen pysty toistamaan sitä en saa mielenrauhaa. x)

Tälläsiä vähemmän kiinnostavia asioita taas kerran.

LamPio
Valor
BloodTear_
AnSeLm|
donn-a
Ovet Kuopion Työnkulmalla avattiin klo: 20:00. Kaverin kanssa paikalle saavuttiin vasta yhdeksän maissa. Leiman saatuamme käteemme laitoimme takkimme narikkaan ja suunnistimme yläkertaan kohti lavaa.
Lavan edessä oli jo paljon porukkaa ja osa ihmisistä istui penkeillä salin reunoilla. Kaverin kanssa seistiin sitten n. neljännessä rivissä muun porukan takana odottelemassa, että lämppäri alottaisi soittamisen.
Ihan hyvin jätkät vetikin, mutta eihän kuusysejä voita mikään.
Roudareiden tarkistaessa Jussin rumpuja, Pasin kitaraa, Jyrkin mikkiä ja savukonetta tein itselleni tietä lähemmäs lavaa.
Pienen odotuksen jälkeen n. klo: 11:04 The 69 Eyes ilmestyi lavalle. Niinpä siinä sitten huudettiin ja kiljuttiin niin ja tottakai laulettin niin kovaa kun pystyttiin.. Ensimmäisenä biisinä jätkät vetivät Devilsin. Toisena biisinä soi Ghettoway Car (jos muistan oikein) joka oli ihana kuulla ja laulettiin taas ihan kympillä mukana! Tunnelma Työnkulmalla oli kohallaan.. ihmiset lauloi biisit mukana ja kiljuivat ja huusivat.
Parin biisin aikana Jyrki makasi lavan lattialla laulamassa ja nauramassa ihanaa nauruaan ja eksyi sitten myös istumaan lavan reunalle :D Tietysti Jyrki myös pyöri mikkinsä kanssa ympyrää. Jussikin nähtiin pariin otteeseen suunnilleen seisovan rumpujensa päällä. Pasi taas tuli ihan aidan viereen kaitsareiden päälle soittamaan kitaraansa ja olin n. puolen sentin päässä jätkän housuista ja kitarasta, mutta en osunut... :( harmittaa, mutta Onneksi pian Pasin jälkeen Jyrki tuli laulamaan samaan kohtaan, mutta oli kuitekin liian kaukana hänkin.. Lost Boyssin soidessa porukka salissa lauloi melkein kovempaa, kun Jyrki mikkinsä kanssa. Paria Eyesin jätkää taisi silloin vähän hymyilyttääkkin.
Ennen jätkien breikkiä ehti Jussi tehdä jotain tomilleen.. Tiedä sitten mitä tapahtui, mutta Jyrkin kommentti asiaan oli "Hyvä ajoitus" ja pieni naurahdus myös. Jätkät vetivät vielä joitakin biisejä ja menivät breikilleen.
Breikin aikana huudeltiin ja taputeltiin ja kutsuttiin jätkiä takaisin lavalle ja lopultahan pojat sitten tulivatkin (tottakai) ja vetivät iloksemme 3 biisiä. Oli kiva kuulla poikien vetävän Only You Can Save Me.. biisin :) ja Brandon Leen soidessa viimisenä biisinä Jussin korpin rääkäisy oli todella pitkä ja vähemmän ehkä korpin kuullonen :D, mutta jätkien keikka oli mahtava.
Timo-Timo, Bazie, Archzie heittivät plekunsa yleisön sekaan (joista en saanut ainuttakaan) ja Jussi heitti ainakin neljä kapulaa (enkä niistäkään saanut yhtään) :(. Sittenpä jätkät katosivat lavalta enkä nähnyt niitä kaverini kanssa enää uudestaan sinä iltana.
Onneksi keikasta jäi hymy kasvoille :)

Huomenna Uuden Vuoden AattoLauantai 31.12.2005 00:16

Huomenna se on.. tänään joutunu siivoilemaan ja miettimään mihin laitan 4 ihmistä nukkumaan. Ei kaikkia viittiny lattialle laittaa nukkumaan niin järkkäsin jostain pari sänkyä -.- tosi mukavaa siivota bändihuonetta ku johtoja on niin maan pirusti x)

Hei jee..Perjantai 25.11.2005 16:08

Tänään pääsee Rummuttaa.. JESJESJES taino tulihan sitä jo koulus paukutettuu noin 2 tuntia :) Musiikki on elämä..

hmm.. jos jostain sais rahaa niin ostaisin tänään luultavasti hiusvärin, ku rupee jo vähän tää nykynen väri ärsyttämään. Noh ehkä sen voi siinä samalla ostaa, kun käy illemmalla crossis moikkaas frendei! :D

Mä taidan rakastaa sentencediä!Torstai 24.11.2005 21:05

Voi jestas.
Miten Sentenced on osannukki tehä niin hyvää musiikkia? Tässä kuuntelen sitä ihan sen takii et päänsärky lähtis.. kyllä se auttaakin! Niillon niin ihania biisejä, et pakkohan sen on auttaa :D Pitääkin ostaa tässä jonain kauniina (tai vähemmä kauniina) päivänä Sentencedin Crimson :)
- Vanhemmat »