IRC-Galleria

Lazara

Lazara

(Sciurus Vulgaris)

Ihmiskunnan kirousTorstai 24.01.2008 22:02

Oikeasti. Miksi ihmisille on annettu aivot millä ajatella? Sori vaan mikä jumala siellä ylhäällä lieneekään, mutta Sunki pitää myöntää että oli aika vitun huono veto tuo..

Jumala: "Joo. Se oli se päivä jona polttelin pilveä. Tosin en olis ajatellu että suurin osa teistä heittää tällasen mahdollisuuden niin totaalisesti hukkaan. Luulin että ihmiset tajuais tehdä enemmän hyvää toisilleen ja elinympäristölleen, mutta te ootte kyllä ihan kajahtaneita kaikki."

Jos ihmisiä olis siunattu huonommilla älynlahjoilla, ja jos me elettäis vielä enemmän eläinkuntaan integroituneena, niin maapallolla olisi asiat hiton paljon paremmin ja eläinlajilla nimeltä Ihminen olis paljon paremmat oltavat. Tai jos tosiaan osattais helvetti käyttää niitä aivoja kun ne kerta on meille suotu.

Mutta ei. Suuri osa ihmisistä keskittyy siihen, mitä ne voi saada ittelleen ja miten sen oman navan ympärillä vois pyöriä enemmän. Tässäki kaupunginosassa näkee valitettavan paljon tyyppejä, jotka on ilmeisesti päättäny että alkoholisoituminen on ihan pätevä, tuottelias, viehättävä ja hyödyllinen tapa viettää loppuelämä. Ei hyvää päivää.

Nyt ei kyrsi enää se mikä aikasemmin päivällä kyrsi, siitä vaan jäi sellanen yleinen "vittu te/me ootte/ollaan perseestä". Ihmiset on. Lisäksi ne on saatanan pelottavia mulkkuja. Positiiviset tunnelmat siis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.