IRC-Galleria

Lazara

Lazara

(Sciurus Vulgaris)

Hmh!Torstai 27.04.2006 02:48

Haistakaahan ihmiset taas hempula ku ette viitti suvaita viihyttää minua! On tylsää ja meen kohta murhaamaan jotaki epäilyttävää joka ryömii miun roskiksessa. Ja se on teijjän vika!

Nii! Ja sitte hieron sitä ryömivää itteeni ja sitte haisen pahalle ja tuun piehtaroimaan teidän sänkyihin! Joka ikisen sänkyyn nii perhana! Sitte jätän teille kortin jossa lukee mitä oon tehny ja kuinka kauan. Sitte kusen kukkaruukun taakse nurkkaan. Ettekä huomaa sitä ennenku se on haissu teidän nurkassa kuukauden! Nii! Ja sitte.. sitte.. heitän katkarapuja teidän kenkiin, nii mun kissa tulee ja raatelee teidän kengät niitten katkarapujen takia! Ettekä te maha mulle mitään! Nii.

Ja sitte ku poliisi tullee ja uhkaa lätkiä mua vankilatuomiolla murhasta, vaan keikautan syyn teidän niskoille ja sitte te jouvvutte vastuuseen ku minä oon niin pieni ja söpö ja viaton, nii mua ei voi pistää vankilaan ja teijjät voi! NII! Sitte ku pääsette vankilasta nii keitän teidät öljyssä ja jos ne poliisit tulee uudestaan syyttämään mua ihmisoikeuksien rikkomuksesta nii vetoan itsepuolustukseen. Sitäpaitti olin raiteiltani surusta, ku puolet minun tuntemista ihmisistä paljastu psykopaattivankihirmuiksi, joten olen syyntakeeton ja sattumoisin teko tapahtu nii ettei kukaan voi todistaa toisin! HaHAA! Ja sitäpaitti jos vois todistaa, nii ampusin sen darkonsäteellä täältä timbuktuun ja kuoliaaksi! että nii!

Miettikäähän seuraavalla kerralla sitä, ku ootte tylsiä!

( ;P )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.